Villa fra EDC

Viking Banke 10

9990 Skagen

1.795.000 kr.

6 rum, 177 m²
196 visninger den seneste uge

Villa med 4 soveværelser og 2 badeværelser

Velbeliggende i rolige omgivelser i kort afstand til badestrand og naturen ved Gl. Skagen, på en 721 m² stor grund, med overdækket terrasse og udendørs pejs.

1 plans villa med god plads, i alt 177 m² beboelse samt 29 m² garage. Ejendommen er oplagt som fritidshus hvor den store familie kan samles, samt til børnefamilien med separat værelsesfløj og for­æl­dre­af­de­ling.

Indretning: Entre, badeværelse med SPA og bruseniche og med gulvvarme, soveværelse med skabe og udgang til terrasse, stue med skorsten og plads til brændeovn, samt udgang til overdækket terrasse samt udgang til vinterstue og have, gang, 1 værelse, 1 værelse med indbyggede skabe og udgang til udestue, badeværelse med gulvvarme og bruseniche, 1 værelse med indbyggede skabe, køkken med køk­ke­n­e­le­men­ter fra Svane køkken fra 2006 samt in­duk­tions­var­me­pla­der, emhætte, ovn, køle/fryseskab, opvaskemaskine, bryggers med bord, vask og skabe samt vaskemaskine og tørretumbler, isoleret værksted og bagindgang. Endvidere garage med el port, samt filter til havepumpe.

Energi: Naturgas, brændeovn. Der er nedgravet rør til varmepumpe i haven.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.