Villa fra EDC

Dyssebakken 86

6500 Vojens

1.345.000 kr.

5/3 rum, 150 m²
Nyhed

Familievenlig villa med en super god beliggenhed.

Du bliver her mødt af en flot og meget indbydende etplansvilla i brune mursten. Villaen her er moderniseret indenfor de seneste år og fremstår dermed ind­flyt­nings­klar. En god beliggenhed for enden af en lukket villavej i et attraktivt og børnevenligt kvarter, hvor du har sikre stisystemer til såvel små som store, så de kan færdes sikkert i skole til fri­tidsak­ti­vi­te­ter mv.

Bil­lund­kvar­te­ret har mange gode muligheder at byde på og er et attraktivt sted at bosætte sig. Området har den dejlige Billundsø hvor mange hyggelige gåture eller skønne løbeture kan nydes. Er du ikke til ”sø livet” har området også en skov at byde ind med. I kort afstand har du ligeledes tennisbaner og idrætsplads, hvor der er plads til at have det sjovt.

Denne villa byder på lyse og velindrettede 150 m² med en god planløsning til familien. Her bliver du budt velkommen i den kombinerede entré og bryggers, hvor der er plads til vaskemiljø. Videre træder du ind i køkkenalrummet med nydeligt inventar og hvor man kan være sammen omkring madlavning og lek­tie­læs­nin­gen. I forbindelse med for­de­lings­gan­gen er to værelser og et soveværelse, som alle er af god størrelse. Her er også et badeværelse med lyst inventar. Endvidere en rummelig stue, hvor der i åben forbindelse hermed er en spisestue, hvilket giver en god rumeffekt. Denne spisestue er med plads til hygge omkring brændeovnen, samt store vinduespartier der giver et fantastisk lysindfald. Herfra er der udgang til en lækker udestue.

En god og overkommelig størrelse have, som primært er anlagt i græs og dermed med rig plads til leg. Foruden udestuen, hvor alle årets årstider kan nydes, er her også en solterrasse. Denne terrasse indbyder til grill- og sommerhygge.

Tilhørende er en garage med et godt værksted og med den flisebelagte indkørsel, er her plads til familiens biler.

Vojens er en by med et godt lokalsamfund der sammen kan skabe aktiviteter og arrangementer. Byen har sin egen togstation samt gode bus­for­bin­del­ser. Derudover er der gode ind­købs­fa­ci­li­te­ter i begge ender af byen – Rådhuscentret byder også på diverse shopping muligheder. Endvidere har byen sine egne skoler samt pas­nings­mu­lig­he­der for de mindste. I fritiden er der flere forskellige ak­ti­vi­tets­mu­lig­he­der – byen har sin egen idrætshal, svømmehal og ishockeyhal hvor der også er mulighed for at bakke op om byens hjemmehold, SønderjyskE.

Fakta om Haderslev (55.438 indbyggere)

Kommuneskat
26,3%
Landsgennemsnit
25,4%
Grundskyldspromille
12,7
Landsgennemsnit
10,193

Pasningstakster

Vuggestue 0-2 år
3.633 kr./md.
Dagpleje 0-2 år
2.659 kr./md.
Børnehave 3-5 år
2.301 kr./md.
Antal folkeskoler
13
Gns. klassekvotient
21,2

Oplysninger

Sagsnr.
60907113
Boligareal
150 m²
Vægtet areal
173 m²
Rum/værelser
5/3
Grundareal
735 m²
Antal etager
1
Byggeår
1979
Ombygget
2003
Energimærke
C
Ejerudgifter pr. md.
1.565 kr.
Pris/m²
7.775 kr.
Pris
1.345.000 kr.Tjek boliglån
Prisudvikling
0,00 %
Liggetid
3 dage

Standard finansiering

Som en enkel huskeregel, kan du have en gældsfaktor på fire gange din årlige indkomst og maksimalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån samt 15 % som banklån. Din egenbetaling skal mindst være 5 % af boligens pris.
Ud­be­ta­ling
70.000 kr.
Brutto (ex. ejer­ud­gif­ter)
7.703 kr.
Netto (ex. ejer­ud­gif­ter)
6.086 kr.
Læs mere om boliglån

Jeg gør mig umage

Jeg gør mig umage hver eneste dag og jeg har stort fokus på at skabe den perfekte kundeoplevelse. For mig handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.

Jesper Riistofte Christiansen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

jech@edc.dk61 62 95 65EDC Grosbøl ApS

EDC Grosbøl ApS

Rådhuscentret 2, 6500 Vojens

609@edc.dk74 54 24 84