Undgå typiske wifi-fejl, når du flytter

Wifi-signalet bliver svagere, når du placerer dit modem forkert. Stofa giver 3 gode råd til, hvordan du undgår wifi-fejl i drømmehuset.

ANNONCE

Åh nej. Ikke igen! Stopper filmen, fordi forbindelsen falder ud? Få ting er lige så irriterende som et wifi-signal, der hakker midt i sæsonafslutningen eller hjemmesider, der ikke vil loade.

Men ofte er det både hurtigt og nemt at hjælpe wifi-signalet bedre på vej. Signalet bliver nemlig forstyrret af fx vægge, afstand eller andre trådløse apparater. Derfor har vi samlet en lille guide, der hjælper dig med at få stærkt wifi i dit nye drømmehus. 

3 tips til bedre wifi

  1. Har du placeret dit modem korrekt? Det skal stå højt, frit og centralt i hjemmet – og det er en dårlig ide at gemme det i et teknikskab eller i det fjerneste hjørne af huset. For wifi-signalet svækkes af afstand og fysiske blokader som vægge, fliser, møbler og skabe.

  2. Wifi-signalet kan blive forstyrret af metal og andre elektroniske enheder. Så undgå at placere fx køleskab, mikrobølgeovn, pengeskab, spejle, babyalarmer, USB-stik og bluetooth-udstyr tæt på dit modem.

  3. Det er en god ide med en genstart. En god tommelfingerregel er at slukke for dit modem og din router et minut én gang hver måned.