Byttebolig - Byt din bolig med en anden boligsøgende

At bytte sig til sin næste bolig er en mulighed, flere og flere gerne vi prøve - og det er vi klar til at hjælpe dig med.

Overvejer du muligheden for at bytte bolig med en anden - så kan vi hjælpe dig videre. Fra annoncering af dine ønsker og forhandling med ejeren af boligen til det afsluttende papirarbejde.

Når du har din bolig til salg hos EDC, kan vi oprette et søgefelt, hvor dine boligønsker beskrives i sammenhæng med markedsføringen af din bolig. Eksempelvis ved din bolig på edc.dk, i avisannoncerne og i vores butiksvinduer.

Vi præsenterer dig løbende for alle de byttetilbud, der kommer ind, og det er alene din afgørelse, om vi skal indlede drøftelser med ejeren om et eventuelt boligbytte. Det er naturligvis ikke altid muligt at bytte lige over. I nogle tilfælde udligner vi forskellen ved, at den ene part betaler mere for boligen end den anden.

Fordele ved at bytte
Der er i dag mange købere og sælgere på boligmarkedet. Men frygten for at komme til at sidde med to huslejer betyder, at de fleste gerne vil sælge, inden de køber. Det har i visse perioder medvirket til en kraftig opbremsning i markedet.

Når du bytter dig til en ny bolig, er begge parter sikret en handel og ikke mindst et godt overblik over de fremtidige udgifter.

EDC er landets største mæglerkæde. Vi er din sikkerhed for størst muligt fokus på din bolig - og nu også på dine boligønsker. Vi håndterer dine ønsker om boligbytte som en naturlig del af vores formidlings- og salæraftale - så der er ingen ekstra udgifter for dig.