Find en køber til din bolig

Få fri adgang til vores store køberkartotek, og se interessen for boliger som din i dit lokalområde.

Din salgspris

Boligtype
Der skal vælges mindst én ejendomstype

Få mulige købere direkte i indbakken

Leger du med tanken om at sælge, men er du ikke helt klar endnu? Få direkte besked, når der er aktuelle købere i vores køberkartotek, der matcher din bolig! Det er helt uforpligtende. Tilmeld dig, og følg nemt interessen for din bolig.

Tilmeld dig

Søg i køberkartoteket hos EDC

Vi ved, at det er en stor beslutning at sælge eller købe en bolig. Det kan være en udfordring at få overblik over efterspørgslen i markedet, og måske er du endnu ikke helt klar til at kontakte en af vores mæglere.


Derfor anbefaler vi, at du starter med at tage et kig i vores køberkartotek. Her kan du selv, let og enkelt, få et overblik over potentielle købere.

Så snart du har indtastet nogle få boligoplysninger i søgefeltet ovenfor, kan du se, hvor mange interesserede købere vi har klar til netop en bolig som din. 

Bemærk, at søgningen også viser uspecificerede ønsker. Derfor kan der være resultater, der ikke stemmer helt overens med din søgning.

Ved du, hvad din bolig er værd lige nu?

Din bolig kan være steget i værdi, og måske er den mere værd, end du tror. Er du nysgerrig, kan du bestille et uforpligtende Salgstjek og få svaret med det samme. . 

 

Læs mere