Ejendomsmægler Aarhus C

EDC Projekt Poul Erik Bech, Aarhus C

EDC Projekt Poul Erik Bech, Aarhus C

EDC Projekt Poul Erik Bech i Aarhus har stor erfaring indenfor projektsalg og boligprojekter i Aarhus og Østjylland. Projektafdelingen er beliggende i centrum af Aarhus på Fredens Torv i lokaler sammen med erhvervscentret. Vi beskæftiger os med grunde og projektudviklingsejendomme, projektudvikling, projektsalg, seriesalg og udlejning af rækkehuse, ejerlejligheder og villagrunde. Vi tilbyder service indenfor totalhåndtering og seriesalg, projektsalg og –udlejning. For at sikre en optimal og effektiv salgsindsats samarbejder vi med de øvrige lokale boligbutikker i EDC.

Totalhåndtering

Bliver din projektejendom, nybyggeri eller grund ikke udnyttet optimalt? Hos EDC Projekt i Aarhus rådgiver vi om udviklingsmulighederne og hjælper dig efterfølgende i hele processen. Vi kan samle hele pakken for dig, eller vi kan sammensætte fleksible delpunkter. Med vores brede netværk og mangeårige ekspertise indenfor boligprojekter og projektudvikling i Aarhus og resten af landet, kan vi repræsentere kunden i alle henseender. Fra analyse af projektmuligheder, til projektudvikling, til koordinering mellem arkitekter, kommunen, ingeniører og entreprenører, samt efterfølgende projektsalg, seriesalg, udlejning og ejendomsadministration. Vi repræsenterer kunden udadtil og sørger for et klart overblik indadtil.

Projektsalg, seriesalg og projektudlejning

Som en stærk spiller i Øst- og Midtjylland indenfor boligprojekter kan vi med vores mangeårige ekspertise og brede netværk bidrage til en klar værdiforøgelse for vores kunder. Vores målgruppe er developere og bygherrer, som har brug for andet og mere end den traditionelle ejendomsmægler, når et projekt skal udlejes eller sælges. Ved at agere som kundens faste sparringspartner og kontaktperson hjælper vi til at give et klart overblik med tilfredsstillende resultater.

Kontakt EDC Projekt Poul Erik Bech i Aarhus, hvis du vil have en professionel og erfaren ejendomsmægler på dit boligprojekt, som kan levere resultater.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun projektsalg og boligprojekter, som vores mæglere brænder for. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som støtter foreninger, hvor frivillighed og engagement hver dag gør en forskel for andre mennesker. Støtten er finansieret via overskuddet i mæglervirksomheden. Læs mere på poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...
  • Henter billedet...
    Strandvejen 150 Dør/lejl. 1, Tranum, 9460 Brovst

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Ringkøbing Landbobank
Gjensidige
Dansk Boligforsikring
Diakrit
Andel Energi A/S