Ejendomsmægler København K

EDC Poul Erik Bech, Christianshavn/Holmen

Din ejendomsmægler på Christianshavn & Holmen

Jeg står klar til at hjælpe dig igennem hele processen, hvad end du skal sælge dit nuværende hjem eller finde en ny drømmebolig på Christianshavn og Holmen. Jeg brænder for at hjælpe og guide mine kunder og give dem den bedst mulige oplevelse i forbindelse med deres salg eller boligsøgning. Jeg elsker det pulserende liv på Christianshavn og nyder ofte en frokost på nogle af bydelens mange fantastiske spisesteder. Området byder på et væld af historiske og unikke ejendomme, og med en kop kaffe i solen ved kanalen fornemmer man straks den hyggelige stemning. Jeg har selv boet i København K i mange år og kender alt til prisudviklingen og hvad der rører sig i området. Jeg har 10 års erfaring i ejendomsmæglerbranchen, så du er sikker på at være i de bedste hænder.Forretningen er en del af EDC Poul Erik Bech, som er Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med flere end 70 boligbutikker fordelt over hele landet. Vi tilbyder et professionelt salgsarbejde og vi arbejder for at yde en høj service og skabe et godt samarbejde med kunderne. Flid, etik og godt købmandskab er nøgleordene som danner værdigrundlaget i vores dagligdag.

Vores mange boligbutikker arbejder hver dag med at finde købere og matche dem med boliger til salg. Herved kan vi tilbyde vores sælgere noget helt unikt, idet køberen til boligerne på Christianshavn ofte skal findes uden for lokalområdet. Vi har det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, hvilket giver en markant øget chance for et salg til den bedst mulige pris. Hos os vælger du selv måden at sælge på. Vi kan tilbyde alt fra det helt traditionelle salg til diskretionssalg og hvis du selv hjælper til, bliver det naturligvis billigere.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun ejendomme på Christianshavn, der fylder en del i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som, via overskuddet fra mæglervirksomheden, støtter foreninger drevet af frivillige hænder, der gør en forskel for andre. Du kan læse meget mere om Poul Erik Bech Fondens arbejde på: poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S,
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diakrit
Andel Energi A/S