Ejendomsmægler København Ø

EDC Poul Erik Bech, København Ø

Butikken i Nordre Frihavnsgade åbnede i 1993 og er en del af EDC Poul Erik Bech der er Danmarks største og eneste ejendomsmæglervirksomhed med mere end 50 boligafdelinger fordelt over hele landet. Butikken sælger ca. 220 boliger årligt, hvilket gør den til en af de mest sælgende ejendomsmægler butikker i landet. Vi tilbyder professionelt salgsarbejde og er i dag kendt for at have en meget høj kundetilfredshed hos både købere og sælgere.

EDC Poul Erik Bech på Østerbro dækker hele 2100 samt det nye område i Nordhavnen, som har sit eget postnummer 2150. Områder som f.eks. Kartoffelrækkerne, Komponist Kvarteret, Lyngbyvejs Kvarteret, Amerika Plads/2150 og Ambassade kvarteret er dækket af specialister som kender området/foreningerne ned til mindste detalje.

Butikken er makedsledende indenfor salg af ejerlejligheder på Østerbro - derudover har butikken ligeledes kernekompetancer indenfor salg af andelsboliger, villalejligheder, villaer, byggeforeningshuse og I/S lejligheder. I samarbejde med firmaets projektafdeling udføres ligeledes projektsalg.

Alle medarbejder har fokus på høj kundetilfredshed - vi ønsker, at være et naturligt valg når en af livets store beslutninger skal tages i forbindelse med at skifte bolig. Via professionelt og engageret salgsarbejde forsøger vi, at opnå bedst mulige vilkår for vores sælgere. Flid, etik og godt købmandsskab er nøgleordene som danner værdigrundlaget for vores dagligdag. Som den eneste af de store etablerede mæglerkæder tilbyder vi i EDC medsalg såfremt sælger ønsker selv at stå for fremvisninger til reduceret salær. Alle ejendomsmæglere har stor erfaring i salg og vurdering af boliger på Østerbro, idet en stor del af mæglerne selv er bosiddende på Østerbro.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech, København Ø

Jeg giver samtykke til, at EDC må kontakte mig med henblik på markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via e-mail, telefon og brev. Du kan altid tilbagekalde samtykket ved at kontakte os på edc@edc.dk

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

Tryg Forsikring
Klausdalsbrovej 601
2750 Ballerup

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.


Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Gjensidige Forsikring
Dansk Boligforsikring
Diakrit
SEAS-NVE