Ejendomsmægler Spøttrup

EDC Poulsen & Vester, Salling

EDC Poulsen & Vester, Salling

EDC Poulsen & Vester, Salling

Velkommen indenfor hos din lokalkendte ejendomsmægler i vores skønne egn, Salling.

Alle boliger er forskellige - ganske som alle hussælgere og huskøbere også er det. Og det er netop denne alsidighed i både bolig- og mennesketyper, som vi holder allermest af ved vores job. Her i butikken er det vigtigste for os at lære dig og din bolig eller dine boligønsker rigtig godt at kende, så vi på allerbedste vis kan hjælpe dig videre til et nyt kapitel. Det gælder, hvad enten du er køber eller sælger.

I vores smørhul i Salling er vi beriget med en smuk og skøn del af Danmark. Her er skønt at bo og leve - men her er sørme også skønt at feriere og rekreere. Vores mæglererfaring spænder derfor bredt fra landejendomme over villaer og til sommer- og fritidshuse.

Vores lokale egn består af flere mindre områder og landsbyer, som vi har lært at kende ud og ind gennem mange år som mæglere her i Salling. For dig som sælger betyder det, at vi kender din hjemstavn næsten lige så godt som dig selv. Og for dig som køber betyder det, at vi kan hjælpe dig kompetent og godt videre med masser af brugbar og nyttig information om din kommende hjemby.

Det allervigtigste for os er, at du går tilfreds her fra, når en hushandel er afsluttet. Det kan kun lade sig gøre, når du føler dig tryg og i kompetente hænder gennem hele forløbet. Derfor ønsker vi udelukkende at arbejde med og levere et højt serviceniveau og en professionel rådgivning fra start til slut.

Siden 1976 har vi været placeret centralt i Salling i vores butik i Oddense. Tilsammen har vi her i butikken mange års erfaring i ejendomsmæglerbranchen. Vi er alle både født, opvokset og nu bosat i Salling og Skive og nyder at færdes hjemmevant i lokalområdet.

Du er altid velkommen hos os. Kig ind til os i butikken eller ring til os. Vi glæder os til at hilse på dig.

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poulsen & Vester 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Danmark
Indiakaj 6, 1.
DK-2100 København Ø
(CVR.nr. 37 27 62 51)

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler