Ejendomsmægler Vanløse

EDC Poul Erik Bech, Vanløse

Der har ligget EDC forretning i Vanløse på Jernbane Allé siden 1985. Siden september 2013 har vi været en del af EDC Poul Erik Bech – Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed med mere end 70 butikker fordelt over hele landet. Vi har kontakten til køberne, uanset hvor i landet de skal findes - og med salg fra et stort antal velbeliggende butikker i Storkøbenhavn har vi bygget bro mellem bydelene. Vi tror på faglighed, initiativ og troværdighed og har i alle årene været tilknyttet Danmarks største ejendomsmæglerkæde EDC - det mest kendte og synlige brand på ejendomsmarkedet.

Vi dækker Vanløse med bl.a. de populære områder som Katrinedalskvarteret, Damhuskvarteret, Krogebjergparken, Damhusengen og Grønsdalsparken.

Vanløse har inden for de senere år fået et kraftigt løft, bl.a. grundet Metroen, der skaber nærhed til byen. Mange købere kommer fra indre Kbh./Frederiksberg og ser Vanløse som det rigtige, næste skridt videre. Vanløse er efterhånden blevet meget attraktivt og det har påvirket priserne.

Vi er specialister i salg af ejerlejligheder, andelsboliger, villaer, rækkehuse, villalejligheder, grunde/huse til nedrivning.

Har vi ikke den bolig, du ønsker, kan vi hjælpe med rådgivning i forbindelse med køb af anden bolig. I den forbindelse vil vi arbejde som købermægler for dig

Har du brug for udarbejdelse af et skøde til fx familieoverdragelse kan vi også hjælpe.

Vi vil være en ’del af Vanløse’, og deltager aktivt i og sponsorerer en del af de sociale, årlige arrangementer ligesom vi er en del af Grønt Erhverv - den lokale handelsforening.

Poul Erik Bech Fonden

Det er ikke kun boliger i Vanløse, der har en særlig plads i vores hjerter. Bag os er Poul Erik Bech Fonden, som via overskuddet fra mæglervirksomheden støtter foreninger, hvor frivillige hænder brænder for at gøre en forskel for andre mennesker. Du kan læse mere om fonden på: poulerikbechfonden.dk

Skal udfyldes

Aftal et gratis og uforpligtende møde med EDC Poul Erik Bech, Vanløse 
 

Jeg giver samtykke til, at EDC-gruppen må anvende mine oplysninger til at kontakte mig med nyheder, informationer, tilbud og markedsføring af ydelser inden for ejendomsrelaterede områder via elektronisk post, herunder e-mail og sms, telefon eller brev. EDC-gruppen videregiver ikke mine oplysninger til tredjemand, og samtykket kan altid tilbagekaldes via e-mail til edc@edc.dk.

Læs mere

Mød din lokale ejendomsmægler

   
Der er ingen boliger i den valgte kategori eller kommune.
Vi kan desværre ikke vise indholdet i øjeblikket. Prøv igen senere...

Oplysninger om ejendomsmægleren

Forsikringsoplysninger

Vi har tegnet ansvarsforsikring hos 

HDI Forsikring
Indiakaj 6, 1. sal
2100 København Ø

Forsikringen dækker alene formidling af ejendomme beliggende i Danmark

Garantistillelse

Via garantifond i Dansk Ejendomsmæglerforening
Islands Brygge 43
2300 København S

Regler for ejendomsmæglere

Vi er underlagt ejendomsmæglerlovgivningen som administreres af Erhvervsstyrelsen. Læs mere om loven på erhvervsstyrelsen.dk.

Butikken og dens ansatte er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Klager

Vil du som forbruger klage over en ejendomsmægler, kan dette ske til Klagenævnet for Ejendomsformidling, Islands Brygge 43, 2300 København S, telefon 70 25 36 66. Du kan læse mere om, hvordan du gør på ejendomsmaeglernaevnet.dk.

 

Eller
 

Disciplinærnævnet for Ejendomsmæglere, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg, telefon 72 40 56 00. 

 

Du skal være opmærksom på, at du skal betale et klagegebyr på mellem 250 og 700 kr. afhængig af kravets størrelse.

Samarbejdspartnere

EDC samarbejder med en række virksomheder, hvorfra mægleren modtager provision, vederlag, rabat mm.
Kontakt butikken for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.

Læs mere

Lokale aftaler

EDC Finanscenter 1 A/S
Dansk Boligforsikring
Gjensidige Forsikring
Diakrit
Andel Energi A/S