Boligudlejningsejendom fra EDC

Kirstensvej 1A

8220 Brabrand

8.550.000 kr.

Investering - 308 m²

Velholdt og gennemtænkt ud­lej­nings­e­jen­dom med mindre lejemål!

- 7 lejemål omfattet af fri markedsleje
- Let adgang til mo­tor­vejs­net­tet og offentlig transport
- Tæt på Brabrandstien
- Ensartethed og højt ved­li­ge­hol­del­ses­ni­veau
- Energimærke C

Ejendommen på Kirstensvej 1A blev opført i 1952 med handel af dagligvare for øje – siden hen har den været anvendt til diverse formål, men senest i 2005 blev hele ejendommen tømt for at lave 7 selvstændige lejemål. Der er stort set ingenting i ejendommen, som kan dateres tilbage til før 2005 – faldstammer, klo­akin­stal­la­tio­ner, vand/varme rør og el­in­stal­la­tio­ner er skiftet i 2005. I årene 2014-2020 har nuværende ejere skiftet tagpap på taget over kæl­der­lej­lig­he­den, alle vinduer i ejendommen er slebet, grundet og malet, tag + undertag, inddækninger og tagrender er nyere, hele ejendommen er omfuget med bakkemørtel, der er installeret Techem TSS (som gør at regnskab af el, vand og varme kan klares med et enkelt klik), varmesystemet herunder vekslere er udskiftet og så er ejendommen for nyligt blevet separat kloakeret. Alle lejemål har ens trægulv (pergo/laminat), ens badeværelser, køkkener og generelt et meget højt ved­li­ge­hol­del­ses­ni­veau.

Ejendommens kælder indeholder vaskerum, teknik rum, et disponibelt rum hvor nuværende ejere har reservedele mv. liggende, samt en lejlighed på 70 m² (det er kun de 29 m² der er godkendt til beboelse - hvorfor m²-lejen syner meget høj). Lejligheden i kælderen er fuldstændig ligeså velekviperet som de øvrige lejemål og indeholder 2 værelser, køkken og stort lækkert badeværelse, men det hedder sig at store dele af lejligheden ikke er godkendt til beboelse. Stueplan består af 3 enheder – 2 små etværelses lejligheder, som lejes ud til under kr. 5.000,- pr. måned og en veldisponeret 3-værelses lejlighed med stor vestvendt træterrasse. 1. salen har ligeledes 3 lejemål, hvoraf de 2 er etværelses lejligheder, igen med en husleje under kr. 5.000,- pr. måned og en 2-værelses lejlighed med særdeles brugbar og anvendelig hems.

Som ny ejer af denne ejendom, har man nogle særdeles velindrettede og velholdte lejligheder hvor risikoen for tomgang er minimal, udsigten til større renove­rings­ar­bej­der er lang og ad­mi­ni­stra­tio­nen af ejendommen bliver ikke meget nemmere – en ejendom, som vi hos EDC Erhverv Poul Erik Bech med udsøgt glæde vil fremvise for interesserede købere.

Ejendommen er beliggende tæt på byen, mo­tor­vejs­net­tet og Brabrandsøen

Ejendommen er placeret på kanten til postnummer Åbyhøj og afstanden til VIA University ved Ceresbyen tæller 3,6 km. Brabrandstien er godt 1 km fra ejendommen og kan nås på 10 min. i frisk gang. Tilkørsel til Her­ning­mo­tor­vej­en og det øvrige motorvejsnet er blot 4 km fra adressen. Med en placering i Brabrand giver det lejerne af ejendommen den fordel, at parkering af bil aldrig bliver et problem når man kommer hjem fra arbejdet. Den offentlige transport stopper få hundrede meter fra ejendommen, hvilket gør det let for beboerne i ejendommen at transportere sig frem og tilbage mellem centrum og bopæl.

Beliggenheden og ejendommens udvalg af lejemål appellere til et bredt publikum – den studerende, som ønsker at bo for sig selv til en husleje der er til at betale, den enlige med fast arbejde uden for byen, det studerende eller arbejdende par og skils­mis­se­for­æl­de­ren med behov for et ekstra værelse til et barn.

Faciliteter

Interiør

  • Loftshøjde (0)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (0 stk)
  • Facadelængde (0 m)

Teknik

  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
  • Vaskeri
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • City Vest/Silkeborgvej (Aarhus Kom)135 m
  • 501 - Århus Syd Motorvejen3,5 km
  • Viby Jylland St.4,7 km
  • Viby Jylland4,7 km

Nøgletal

Adresse
Kirstensvej 1A
Sagsnr.
80204490
Ejendomstype
Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom
Handelstype
Investering
Pris
8.550.000 kr.
Afkast
4,53 %
Etageareal
308 m²

Arealer

Grundareal
1.089 m²
Bebygget
162 m²
Boligareal
308 m²
Etageareal
308 m²

Økonomi

Pris
8.550.000 kr.
Pris/m²
27.760 kr.
Lejefaktor
17.9
Lejeindtægt
477.546 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
1.550 kr.
Årlige driftsudgifter
99.727 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
324 kr.
Afkast
4,53 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Ja
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1952 / 1973
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C