Blandet ejendom fra EDC

Væggerløsevej 2

4873 Væggerløse

1.900.000 kr.

Investering - 241 m²

Meget vel­ved­li­ge­holdt in­ve­ste­rings­ejen­dom med virkelig god beliggenhed og vandudsigt

• Ejendommen fremstår meget vel­ved­li­ge­holdt såvel inde som ude

• Lige ud til meget trafikeret vej og med vandudsigt til Guldborgsund

• Ejendommen opvarmes via fjernvarme

• Ejendommen kan anvendes som hel eller delvis in­ve­ste­rings­ejen­dom

• 47 m² erhverv (jfr. BBR) pt. udlejet til pizzeria og 194 m² (jfr. BBR) bolig pt. ledig for ny ejer

Denne særdeles velbeliggende ejendom kan erhverves af ny ejer enten som en klassisk ud­lej­nings­e­jen­dom, eller hvor ny ejer kan bebo beboelsesdelen selv og udleje erhvervsdelen som en god supplerende indtjening (kr. 120.000 pr. år).

Ejendommen er på i alt 241 m² fordelt med hhv. 194 m² bolig og 47 m² erhverv. Facaden er med røde fuldmurede mursten samt røde tagsten. Der er termoruder overalt. Grunden er flisebelagt over alt og benyttes dels som indkørsel samt til udeservering for pizzeriaet.
Ejendommens stand såvel inde som ude er i top, og der er ikke overladt noget til til­fæl­dig­he­der­ne. Den gode garage er til ny ejers disposition.

Beboelsesdelen indeholder: Entré med klinkegulv, nydeligt køkken med klinkegulv, hvide elementer, nyere hvidevarer og lille spiseplads, bryggers med klinkegulv, depot, nydeligt badeværelse, stort værelse og to yderligere værelser med trægulve, hvoraf der er udgang til en lille terrasse fra det ene.

1. sal: Stor og lys stue med loft til kip og ovenlysvinduer samt udgang til nyrenoveret terrasse med fantastisk udsigt over markerne og helt til vandet/Guldborgsund. Møblementet i boligdelen kan medfølge efter nærmere aftale, dog er personlige effekter undtaget.

Erhvervsdelen er indrettet til pizzeria, og er 100% separeret fra boligen i den forstand at lejemålet er opdelt med egen indgang og uden indkig fra den private beboelse, så man er ikke generet af gæster og personale. Lejemålet har følgende indretning: Hyggelig spiseafdeling, veletableret køkken, baglokale, lager samt gæstetoilet. På 1. sal råder lejer desuden over et opholdsrum/værelse og et badeværelse. Pizzeriaet har i sommerhalvåret desuden udendørs servering på dele af det flisebelagte areal foran ejendommen. Huslejen for erhvervsdelen er 120.000 kr. pr. år. ekskl. forbrug.

Flexbolig status kan forventeligt opnås ved konkret ansøgning til kommunen.

I Væggerløse har man adgang til skole, bibliotek, sportshal samt lokale ind­købs­mu­lig­he­der i Brugsen.

Langs Marielysts smukke, hvide sandstrand og vilde klitter som ligger blot 3 km væk, er der gode bademuligheder, både for sommer og vinterbadere. Dagen ved stranden kan bruges med ren afslapning i solen, sjove spil, og ikke mindst på at bygge et smukt sandslot. Da vandet er lavt og roligt, kan familiens mindste, nemt og uden bekymring, pjaske rundt i vandkanten om sommeren.

Stranden ved Marielyst er året rundt et dejligt sted at tilbringe dagen. På diget, der strækker sig langs klitterne og stranden, er der gode muligheder for dejlige gå- eller cykelture. Langs diget er der opsat flere bænke, som giver god anledning til at sætte sig og nyde udsigten ud over det glitrende blå vand. Ikke langt fra stranden ligger centrum af feriebyen, hvor familien kan dyste i minigolf efter en hyggelig dag ved stranden. På torvet i Marielyst er der et stort udvalg af isbutikker, restauranter, cafeer og butikker.

Nykøbing Falster er hovedstaden på Falster, og rummer et væld af gode ind­købs­mu­lig­he­der, spi­se­mu­lig­he­der ligesom der er gode bus- og tog­for­bin­del­ser til såvel lokale og regionale byer indenfor 1 god time. København nås på ca. 1½ time.

Motorvejen nås på ca. 25 minutter i bil.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning

Exteriør

  • P-Pladser (3 stk)

Teknik

  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Sydfalster Skole (Væggerløsevej)114 m
  • E 4719,5 km

Nøgletal

Adresse
Væggerløsevej 2
Sagsnr.
47301754
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Investering
Pris
1.900.000 kr.
Afkast
8,97 %
Etageareal
241 m²

Arealer

Grundareal
582 m²
Bebygget
166 m²
Boligareal
194 m²
Erhvervsareal
47 m²
Etageareal
241 m²

Økonomi

Pris
1.900.000 kr.
Pris/m²
7.884 kr.
Lejefaktor
8.8
Lejeindtægt
216.000 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
896 kr.
Årlige driftsudgifter
56.588 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
235 kr.
Afkast
8,97 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Ja
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand, Bygning, Svamp/Insekt
Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
1954 / 1990
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C