Blandet ejendom fra EDC

Mejerivej 15A

4700 Næstved

5.099.000 kr.

Investering - 1.093 m²

Spændende in­ve­ste­rings­ejen­dom med 7 er­hvervs­le­je­mål og 3 boliglejemål

• 3 flotte og moderne boliglejemål i gode størrelser til ud­lej­nings­for­mål

• God bran­che­spred­ning på er­hvervs­le­jer­ne

• Ny ejer kan være klassisk investor eller selv benytte dele af ejendommen og udleje resten

• Generelt vel­ved­li­ge­holdt inde som ude

• Kort afstand til Næstved Storcenter

Denne in­ve­ste­rings­ejen­dom på Mejerivej, er meget velbeliggende i roligt og populært villakvarter nær både Næstved Storcenter og god skole/børnehave/vuggestue og med kort afstand til motorvejen som nås på ca. 15 minutter.

Den blandede in­ve­ste­rings­ejen­dom består af 3 boliglejemål og 7 er­hvervs­le­je­mål i varierende og attraktive størrelser, samt med en god bran­che­spred­ning på er­hvervs­le­jer­ne.

Ejendommen er oprindeligt opført i 1890 som daværende mejeri, og er siden om- og tilbygget herunder i 2009. Ejendommens facade er gråpudset, tagbelægningen er eternittag som er ca. 80% udskiftet indenfor de sidste 7-8 år. Der er termoruder i ejendommen i god stand. Opvarmningen sker via nyere naturgasfyr.

I begge gavle af ejendommen er der gode flisebelagte p-pladser, og der er desuden hyggeligt fælles gårdmiljø med mulighed for at spise ude, samt et par gode carporte til 2 af bo­lig­le­je­må­le­ne. 2 af bo­lig­le­je­må­le­ne har desuden altaner.

De 3 boliglejemål er i rigtig pæn stand og er i gode attraktive størrelser på hhv. 104 m², 136 m² og 80 m². I alle lejemål er der rigtig pæne køkkener og badeværelser, vægge og lofter i lyse farver samt trægulve over det meste - alt i alt moderne stil og indretning.

Er­hvervs­le­je­må­le­ne fremstår generelt alle i rigtig pæn stand, og tilpasset de nuværende lejeres behov. Lejemålene fremstår pæne og lyse og generelt meget præsentable, og kan skaleres op/ned i m2 efter lejernes behov.

Der er god spredning på er­hvervs­le­jer­nes branche/anvendelse. Der er bl.a. populær og efterspurgt fotograf med atelier, fodterapeut, massage, yoga, kontorlejemål, lager for malermester mv.

Vi oplever det som en rigtig interessant ejendom som kan være interessant for den klassiske investor, eller f.eks. til en virk­som­hed­s­e­jer/mindre hånd­værks­me­ster som selv ønsker at bruge dele af ejendommen, og udleje resten.

Ejendommen er beliggende i roligt villakvarter, og med kort afstand til Køgevej og Østre Ringvej. Fra ejendommen er der meget kort afstand til populær skole/børnehave/vuggestue ligesom der er meget kort afstand til gode fri­tidsak­ti­vi­te­ter/uden­dør­sak­ti­vi­te­ter. Den offentlige bybus kører på Fensmarkvej/Holsted Allé, og er dermed i gå afstand til ejendommen.

Området omkring villakvarteret tæller bl.a. er­hvervs­om­rå­det ved Holsted Park hvor der bl.a. er et godt og varieret udbud af firmaer indenfor liberalt erhverv, au­to­mo­bil­for­hand­le­re, byggemarkeder, køkkenfirmaer mv., og der er under 1 km til Næstved Storcenter, som er Sydsjællands største shopping center med mange gode og mere end 65 varierende ind­købs­mu­lig­he­der indenfor et stort og bredt udvalg, restauranter, Bilka mv.

I området indenfor 5 min. kørsel kan bl.a. nævnes følgende er­hvervs­dri­ven­de: KIA, Bygma, Selandia Automobiler, T. Hansen, JYSK, McDonalds, Bauhaus, Jem&Fix, Bilka m.fl.

Fra ejendommen er der desuden kort afstand videre mod den nye Ring Øst med forbindelse mod Ringsted, Slagelse og Vordingborg ligesom motorvejen kun er 15 min. kørsel til motorvejen

Faciliteter

Interiør

  • Loftshøjde (0)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (10 stk)
  • Facadelængde (0 m)

Teknik

  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
  • Vinduestype Termo

Nøgletal

Adresse
Mejerivej 15A
Sagsnr.
47301564
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Investering
Pris
5.099.000 kr.
Afkast
6,90 %
Etageareal
1.093 m²
Kælder
12 m²

Arealer

Grundareal
1.814 m²
Bebygget
680 m²
Boligareal
320 m²
Erhvervsareal
773 m²
Etageareal
1.093 m²
Kælder
12 m²

Økonomi

Pris
5.099.000 kr.
Pris/m²
4.665 kr.
Lejefaktor
10.15
Lejeindtægt
502.596 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
459 kr.
Årlige driftsudgifter
157.768 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
144 kr.
Afkast
6,90 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Ja

Ejendommen

Forsikringen omfatter:
Brand, Bygning, Udvidet rørskade, Svamp/Insekt
Byggeår / Ombygget
1890 / 2009
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D