Boligudlejningsejendom fra EDC

Henrik Hertz Vej 35

8230 Åbyhøj

12.500.000 kr.

Investering - 390 m²

Velholdt ejendom i Åbyhøj med flere an­ven­del­ses­mu­lig­he­der!

• Moderne villa på 130 kvm med stor overdækket terrasse og opvokset have til købers disposition
• 2 stk. 2-værelses lejligheder med altan
• 4 stk. væ­rel­ses­le­je­mål på 1. sal, heraf 2 stk. med altan
• Oplagt “generationshus“
• Højt ved­li­ge­hol­del­ses­ni­veau fra kælder til kvist
OM EJENDOMMEN
Ejendommen er beliggende på hjørnet af Henrik Hertz Vej og I.P. Jacobsens Vej og i et meget attraktivt villakvarter i Åbyhøj, kun 1.5 km fra at postnummeret går fra 8230 Åbyhøj til 8000 Aarhus C. Der er tale om 2 ejendomme, men de er bygget sammen og ligger på én matrikel.

Henrik Hertz Vej 37 er en moderne villa i ét plan på 130 m², opført i 1996, og bebos i dag af sælger. Villaen indeholder rummelig stue alrum, stort soveværelse, 2 værelser, bryggers, samt stort badeværelse med boblebad, bidet og bruseniche. Fra stuen er der 2 udgange til stor overdækket terrasse med videre udgang til privat og veltrimmet have, som får en til at drømme sig syd på. Villaen vil som udgangspunkt blive overtaget med sælger som lejer i en periode på ca. 2 år, men såfremt det bliver et springende punkt for køber, at villaen er ledig ved en overtagelse, er sælger til at tale med.

Henrik Hertz Vej 35, opført i 1938, er den mere traditionelle udlejningsdel af bygningsmassen og fordeler sig ud på 2 lejligheder i stueetage, og 4 væ­rel­ses­le­je­mål på 1. sal. 2 stk. veldisponerede 2-værelses lejligheder hver på 65 m² med central for­de­lings­en­tré, bad, køkken, stue og soveværelse – fra stuen er der adgang ud til altan. 1. sal er indrettet som en væ­rel­ses­ud­lej­nings­en­hed med 4 gode lejemål med fælles køkken og 2 fælles badeværelser. De 4 lejemål på 1. sal består af:
2 stk. ud­lej­nings­væ­rel­ser hver med et brut­to­e­ta­gea­re­al på 28 kvm. 1 stk. ud­lej­nings­væ­rel­se med et brut­to­e­ta­gea­re­al på 36 kvm, med egen altan. 1 stk. lejemål med et brut­to­e­ta­gea­re­al på 38 kvm, indrettet som en lille lejlighed med 2 sammenhængende værelser med egen entré og altan. I ejendommens kælder er der fælles vaskeri og depotrum til ejendommens lejere. I kælderen er der tilmed et større depotrum med egen indgang, der i dag bruges af sælger og kunne for en kommende køber, eventuelt selvstændig er­hvervs­dri­ven­de, være værdifuldt. Derudover er der i kælderen yderligere 2 depotrum til disposition for køber, samt et redskabsrum indbygget i ejendommen. Der er 2 par­ke­rings­plad­ser på ejendommens grund. Henrik Hertz Vej er en rolig vej hvor tung trafik ikke er tilladt, og med fri parkering på vejen langs med ejendommen. Ejendommen har et højt ved­li­ge­hol­del­ses­ni­veau fra kælder til kvist, og fælles for alle lejemål er, at standen er særdeles god. En solid ud­lej­nings­e­jen­dom med mulighed for selv at flytte ind – alternativt kunne ejendommen fungere rigtig godt som et ”generationshus”.

BELIGGENHED
Åbyhøj er en bydel vest for Aarhus C og er en blanding af ældre par­cel­huskvar­te­rer og villaveje samt moderne nybyggeri, specielt området omkring Søren Frichs Vej er der virkelig sket meget de senere par år og vil fortsat udvikle sig i de kommende år.
Der er ikke langt ind til Aarhus Centrum fra Åbyhøj og det smelter næsten sammen, men mange af områdets beboere (ca. 15.000) er meget selvstændige og der bakkes op omkring lokalsamfundet ligesom mange borgere, som både er vokset op samt blevet ældre i kvarteret, går op i at være en aktiv del af bydelen. Fra ejendommen er der ca. 700 meter til både skole, indkøb samt den store bypark. Herudover har man let adgang til ringvejen og videre ud på mo­tor­vejs­net­tet.

Faciliteter

Interiør

  • Cykelkælder
  • Loftshøjde (0)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (2 stk)
  • Tagterrasse
  • Facadelængde (0 m)

Teknik

  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
  • Vaskeri

Nøgletal

Adresse
Henrik Hertz Vej 35
Sagsnr.
81000183
Ejendomstype
Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom
Handelstype
Investering
Pris
12.500.000 kr.
Afkast
4,21 %
Etageareal
390 m²
Kælder
130 m²

Arealer

Grundareal
719 m²
Bebygget
229 m²
Boligareal
390 m²
Etageareal
390 m²
Kælder
130 m²

Økonomi

Pris
12.500.000 kr.
Pris/m²
32.051 kr.
Lejefaktor
20.07
Lejeindtægt
622.820 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
1.596 kr.
Årlige driftsudgifter
103.862 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
266 kr.
Afkast
4,21 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1938
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D