Blandet ejendom fra EDC

Silkeborgvej 232

8230 Åbyhøj

6.250.000 kr.

Investering - 250 m²

Projektejendom centralt i Åbyhøj

• 464 m² heraf 155 m² erhverv og 309 m² bolig efter ombygning
• Byg­ge­til­la­del­se foreligger
• Ejendom i drift, 2 erhvervslejere
• 5 par­ke­rings­plad­ser til ejendom efter ombygning
• Kort afstand til Aarhus C
• Levende bygade med butikker, mad og dag­lig­va­re­ind­køb

OM EJENDOMMEN
I attraktive Åbyhøj med spændende butikker langs Silkeborgvej, og med kort afstand til både byens ud­dan­nel­ses­ste­der, Aarhus C og såvel Ringgaden og Ringvejen, sælges nu denne spændende in­ve­ste­rings­ejen­dom, som også rummer pro­jek­t­ud­vik­lings­mu­lig­he­der, hvis man som køber har et ønske herom. Ejendommen er placeret tæt på byens torv, med flere velrenommeret butikker i na­bo­e­jen­dom­me­ne, som bl.a. tæller Emmerys, Okkels Is, Bronuts, såvel som mæglerbutikker, banker og selvfølgelig et bredt udvalg af dagligvarer butikker.
Ejendommen huser i dag i stueplan en dyk­ker­for­ret­ning, som også indtager dele af ejendommens kælder, mens det mindre er­hvervs­le­je­mål i dag er udlejet til en klinik indenfor kosmetologi. 1. salen byder på 2 lejligheder, som i dag begge benyttes af sælger. Lejlighederne th. fremstår som en flot 2-værelses lejlighed med rummelig stue, foruden stort soveværelse mod gården. Herudover er her godt køkken, og et pænt velholdt badeværelse. Tv. fremstår i dag med mindre badeværelse, køkken som trænger til opdatering, foruden soveværelse og stue mod Silkeborgvej. I gården har sælger et gårdareal, mens græsarealet og 2 af ejendommens garager i dag benyttes af ejerforeningen Odinsvej, som har brugsret til disse arealer. De øvrige 2 garager, benyttes af sælger til eget brug.

FREMTIDIGT PROJEKT
Der er på ejendommen i dag en godkendt byg­ge­til­la­del­se, som giver mulighed for at ombygge ejendommen, således at man foruden lejemålene på 1. sal, også får 2 lejemål på ejendommens 2. sal. Derudover er oplægget i byg­ge­til­la­del­sen, at 1. salen ombygges, således man opnår mere regulære lejemål, samtidig med at kælderen delvist renoveres til fremtidig anvendelse for bo­lig­le­je­må­le­ne. 2. salen vil jf. byg­ge­til­la­del­sen også give mulighed for at indrette hems til de 2 lejemål, således man derigennem kan optimere bruge af lejlighedernes arealer. Ved omdannelse af ejendommen, vil der være enkelte forhold omkring ejendommens kloak, som vil skulle opdateres, hvilket også vil give mulighed for at omdanne gårdrummet, således at gården vil kunne rumme yderligere 3 par­ke­rings­plad­ser til ejendommen Silkeborgvej 232. Det forventes at ejendommen efter omdannelse, og ved fastholdelse af nuværende lejere i stueplan vil kunne indbringe en fremtidig lejeindtægt på anslået kr. 660.000.
Kontakt mægler for nærmere information omkring byggeprojektet på ejendommen.

BELIGGENHED
Åbyhøj er placeret tæt på ud­dan­nel­ses­in­sti­tu­tio­ner, Ceres Byen og Aarhus midtbys mange faciliteter. I Åbyhøj er ind­købs­mu­lig­he­der­ne lige rundt om hjørnet og midtbyen blot få minutter på cykel borte. Ydermere er der i området masser af grønne arealer og en smuk park som skærer igennem området hvilket giver luft og liv til området.
Brabrandstien og Aarhus Å
Aarhus Å & Brabrandstien er placeret i det sydlige Åbyhøj og gennemløber Aarhus Ådal, Brabrandsøen og den indre by, for endelig at løbe ud i Aarhus Havn og Aarhusbugten. Brabrandstien er en smuk rekreativ sti, som leder fra Aarhus Centrum, langs Aarhus Å og rundt om Brabrand Sø & Årslev Engsø. Området omkring Brabrand Sø og Årslev Engsø er fantastiske områder, hvor man kan opleve et rigt dyreliv og enestående natur. Stien benyttes dagligt af mange brugere til både løb, cykling og diverse andre motionsformer. Derudover har man i Åbyhøj 2 utrolig populære folkeskole, såvel som flere dag­in­sti­tu­tio­ner, som sammen med den bynære placering har gjort forstaden utrolig attraktiv for mange familier, såvel som modne ejere og lejere.

Faciliteter

Interiør

  • Cykelkælder
  • Loftshøjde (0)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (4 stk)
  • Facadelængde (0 m)

Teknik

  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)

Afstand til

  • Åbyhøj Torv/Silkeborgvej (Aarhus Kom)107 m
  • Aarhus H2,9 km
  • Aarhus H2,9 km
  • 501 - Århus Syd Motorvejen4,2 km

Nøgletal

Adresse
Silkeborgvej 232
Sagsnr.
80503387
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Investering
Pris
6.250.000 kr.
Afkast
4,82 %
Etageareal
250 m²
Kælder
139 m²

Arealer

Grundareal
502 m²
Bebygget
197 m²
Boligareal
125 m²
Erhvervsareal
125 m²
Kontor areal
62 m²
Butiksareal
63 m²
Etageareal
250 m²
Kælder
139 m²

Økonomi

Pris
6.250.000 kr.
Pris/m²
25.000 kr.
Lejefaktor
16.93
Lejeindtægt
369.108 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
1.476 kr.
Årlige driftsudgifter
76.419 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
306 kr.
Afkast
4,82 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Ja
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
1932
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C