Blandet ejendom fra EDC

Kildeager 3

2680 Solrød Strand

9.995.000 kr.

Brugerejendom - 904 m²

Blandet bolig-/er­hverv­se­jen­dom med stort grundareal, byggeret og god beliggenhed

• Central og attraktiv beliggenhed i Solrød Strand
• Flot og velholdt ejendom i kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler
• Store lagerhaller med brede, elektroniske porte
• Byggeret på matriklen
• Kort afstand til skole og fri­tidsak­ti­vi­te­ter

Ejendommen er beliggende på Kildeager 3 i Solrød Strand, som er en del af Solrød Kommune. Ejendommen har et grundareal på 3.885 m² og er beliggende på ma­tri­kelnum­me­ret: 17Z Solrød By, Solrød, og har zonestatus som byzone.
Kildeager 3 er opført i 1975 og er senest ombygget i 1980. Ejendommen består af 2 bygninger, som udgør et samlet bebygget areal på 773 m². Det samlede etageareal for ejendommen er på 904 m². Heraf er 305 m² boligareal, mens 599 m² udgør er­hvervs­a­re­a­let.
Er­hvervs­a­re­a­let består af 4 store lagerhaller/garager, som ligger i forlængelse af hinanden, hvoraf den ene har direkte adgang til et mindre kontorafsnit. Hallerne har en loftshøjde på 4,45 meter, og har alle installeret brede, elektroniske porte i jordniveau.
Ejendommens boligenhed er et enfamiliehus i 2 plan, hvoraf 1. salen er en udnyttet tagetage. Boligenheden er indrettet med i alt 7 værelser, 3 badeværelser samt et fuldt funktionelt køkken. Ejendommen er opført i kva­li­tets­ma­te­ri­a­ler, og fremstår i særdeles god stand udvendigt, såvel som indvendigt.
Ejendommen har desuden et større udenomsareal med terrasse, have samt en større flisebelagt indkørsel med god mulighed for på- og aflæsning samt plads til parkering. Ejendommens terrasse er delvis overdækket, og ligger tilbagetrukket med udsigt til haven, hvilket sikrer et privat opholdssted. Ejendommen er endvidere indhegnet.
Den offentlige ejen­doms­vur­de­ring for Kildeager 3 blev i 2019 vurderet til kr. 6.600.000, heraf udgjorde grundværdien kr. 793.000, svarende til 12 % af ejen­doms­vær­di­en. I 2021 var ejen­doms­skat­ter for ejendommen på kr. 16.613, dækningsafgift udgjorde kr. 16.613.
Der er byggeretter tilhørende ejendommen, og der er desuden ingen registreret forurening på grunden. Ejendommen har energimærke C.