Blandet ejendom fra EDC

Frederikssundsvej 215

2700 Brønshøj

11.250.000 kr.

Investering - 500 m²

Småhusejendom med gode ud­vik­lings­mu­lig­he­der

• Småhusejendom med 2 boliger, 3 er­hvervs­le­je­mål, 3 garager og 3 par­ke­rings­plad­ser
• En af be­bo­el­ses­lej­lig­he­der­ne bliver ledig pr. 01.01.2023
• Ejendommen er af­skriv­nings­be­ret­ti­get
• Ejendommen kan opdeles i selvstændige ejer­lej­lig­he­der iht. ejer­lej­lig­heds­lo­ven
• 1. sal kan på sigt konverteres fra erhverv til beboelse med fri le­je­fast­sæt­tel­se
• Der er pt. også mulighed for at tilkøbe naboejendommen på hjørnet af Fre­de­riks­sunds­vej og Tølløsevej

Fre­de­riks­sunds­vej 215 er en blandet bolig- og er­hverv­se­jen­dom med 2 boliglejemål, 3 er­hvervs­le­je­mål, 3 garager og 3 p-pladser i gården, hvilket i lejeretslig forstand betragtes som et småhus. Ejendommen er opført i 1923 i mursten med lys pudset facade. Taget er tækket med røde tegl, vinduerne er termovinduer og ejendommen opvarmes med fjernvarme (fælles med naboejendommen). Der er individuelle målere på el, vand og varme (vand og varme afregnes sammen med naboejendommen).

Ejendommen indeholder to er­hvervs­le­je­mål i stueplan og et på 1. sal. De 3 er­hvervs­le­je­mål har et spænd fra 85 m² - 170 m² og et samlet erhvervsareal på 340 m². Stueplan er udlejet til henholdsvis beautyklinik og massageklinik, mens 1. sal er udlejet til en tandlæge. Er­hvervs­le­je­må­le­ne har ren­hol­del­ses­plig­ten foran ejendommen. De tre er­hvervs­le­je­mål har også lejet en andel af kælderen, st. th. har 85 m², st. tv. 6 m² og 1. sal et mindre lokale. Tand­læge­kli­nik­ken på 1. sal har desuden egen lille altan.

På 2. sal er indrettet ejendommens 2 boligenheder, begge på 80 m², hvilket giver et samlet boligareal på 160 m². Lejlighederne er pæne og velindrettet med fordelingsgang, store badeværelser, 2 værelser og en pæn stue med stort åbent køkken. Den ene be­bo­el­ses­lej­lig­hed bliver ledig til købers eget brug pr. 01.01.2023

I gården er etableret en garagebygning på 72 m2, der er opdelt i 3 garager samt et større rum til storskrald m.v. Pt. er den ene garage udlejet mens de 2 sidste garager står til købers disposition. Gården er belagt med SF-sten og naboejendommen har tinglyst adgangsret over en del af denne. I gården er der udover ga­ra­ge­byg­nin­gen også 3 par­ke­rings­plad­ser, som pt. er udlejet til tandlægen på 1. sal.

Der er udelukkende to boligenheder i ejendommen og det forventes derfor at ejendommen kan opdeles i selvstændige ejer­lej­lig­he­der iht. ejer­lej­lig­heds­lo­ven. Derudover kan 1. sal på sigt konverteres fra erhverv til beboelse med fri le­je­fast­sæt­tel­se.

Alt i alt står ejendommen i en god stand, den er af­skriv­nings­be­ret­ti­get, med gode ud­vik­lings­mu­lig­he­der og et mindre lejepotentiale. Der er pt. også mulighed for at tilkøbe naboejendommen på hjørnet af Fre­de­riks­sunds­vej og Tølløsevej.
Ejendommen ligger på hjørnet af Fre­de­riks­sunds­vej & Tølløsevej, i et blandet bolig- og erhvervs-kvarter. Langs Fre­de­riks­sunds­vej er der en bred variation af detail i stueetagerne og boliger
på de øvrige etager.

I nærområdet omkring ejendommen er der mange dag­lig­va­re­bu­tik­ker. I kort gåafstand fra
ejendommen har man bl.a. Netto, SuperBrugsen, Select & Save og Asian Food Cash And Carry
(mini-market).

Ligeledes ligger der i nærområdet også mange detailbutikker som f.eks. Normal, Matas, frisører,
bril­le­for­ret­nin­ger, spe­ci­al­for­ret­nin­ger & restauranter/caféer.

Grønne områder er der også mange af i området, hvor de større er Utterslev Mose, Brønshøjparken og Rødkildeparken.

De offentlige forhold er også gode. Bussen 5C går lige ude foran døren, og den kører direkte til
byens centrum på blot 25 min. Nærmeste S-tog er Islev St. ca. 1,8 km. fra ejendommen og nærmeste Metro er Vanløse St. ca. 2,3 km. fra ejendommen.