Blandet ejendom fra EDC

Bykærvej 4

3790 Hasle

2.995.000 kr.

Investering - 735 m²

Flot og spændende er­hverv­se­jen­dom ”Vækst-Huzet” i Hasle.

Flot og spændende er­hverv­se­jen­dom ”Vækst-Huzet” med gode an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og spændende indretning, der bl.a. indeholder kon­tor­fa­ci­li­te­ter, industrikøkken, festsal og konferencerum m.m – beliggende ved Hasle

Med en synlig beliggende og masser for­bi­pas­se­ren­de trafik, lige udenfor Halse, ligger denne ka­rak­te­ri­sti­ske spændende indrettet er­hverv­se­jen­dom, der både indeholder kontorlokaler, industrikøkken, café/restaurant, konferencerum, festlokale og meget mere.

Ejendomme er beliggende lige uden for Hasle by, som er en velfungerende helårs by i fremdrift, med bl.a. folkeskole med overbygning, daginstitution, idræts­fa­ci­li­te­ter, indkøb og et smukt havnemiljø med sauna, havnebad m.m. Fra Hasle er der ca. 10 km til Rønne, 12 km til Allinge hvor Folkemødet afholdes, samt 15 km til Bornholms Lufthavn.

Ejendommen er af nuværende ejer løbende blevet istandsat og renoveret, således den fremtræder i flot, lys og moderne stand. Ejendommen fungere i dag som ”væksthus” hvor man kan holde fest, reception, for­ret­nings­mø­der, konference eller en koncert, da der både er scene, lys- og lydudstyr, samt forskellige størrelser lokaler med plads op til 120 mennesker. Derudover er der gode og han­di­cap­ven­li­ge adgangsforhold, diverse toilet- og om­klæd­nings­fa­ci­li­te­ter, lyddæmpende lofter, ud­luft­nings­an­læg og et moderne industrikøkken, som opfylder gældende regler og krav for dette.

Ejendommen er opført i hvidmalet betonelementer, gråmalet træfacader og termovinduer, samt tagpaptag.

Grunden er på 5.891 m², anlagt med par­ke­rings­a­re­al, fliseterrasse med diverse bænke og borde, samt stor have med græsplæne og det smukke træ der er Vækst-Huzets kendetegn.

Ejendommen anvendes i dag som ”væksthus”, hvor besøgende kan mødes til musik, koncerter, bevægelse og samvær. Derudover udlejes ejendommen til receptioner, kursus, selskaber, fester o.l.
Ejendommens indretning gør den meget velegnet til fælles kontormiljø, Mad ud af huset, sel­skabslo­ka­ler og kon­fe­ren­ce­lo­ka­ler – eller som investering ejendom, hvor man opdeler og udlejer ejendommen til flere forskellige formål


Ejendommen indeholder følgende:

Entré med garderobeplads og toilet- og omklædning.
2 kontoret med fælles møderum
”Søjlerummet” er et skønt og lyst rum, som forbinder musiklokalet og un­der­vis­nings­lo­ka­let. Rummet har et skønt lysindfald fra ovenlysvinduet, klinkegulv og direkte udgang til grunden.
Musiklokale eller mødelokale.
Konferencerum eller un­der­vis­nings­lo­ka­le med storskærm, av-udstyr mm – direkte adgang til lille the-køkken.
Stort og velfungerende industrikøkken med diverse maskine og inventar, samt automatisk serveringsluge.
”Caféen” som ligger i forbindelse med køkkenet, er på 80 m² og har plads til ca. 45 spisende personer. Rummet er højloftet og direkte udgang til terrasse arealer med borde og bænke.
”Hallen” som er et stort og højloftet lokale på 144 m², med højt til loftet, egen indgang, kontorlokale, og tilhørende toilet- og om­klæd­nings­fa­ci­li­te­ter med bademuligheder.
Stort og højloftet lagerrum med god op­be­va­rings­plads.
Teknikrum


Øvrige oplysninger:
Ejer er evt indstillet på hel, eller delvis udlejning af ejendommen. Spørg mægleren herom.

En flot istandsat er­hverv­se­jen­dom med gode an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og spændende indretning – skal ses og opleves!

Erfaring, lokalkendskab og seriøsitet

Jeg har boet på Bornholm hele mit liv, hvor jeg har solgt ejendomme siden 2004. Jeg har stor erfaring og godt lokalkendskab, hvilket er 2 vigtige elementer i en bolighandel. Jeg gør mig umage hver dag for at give mine kunder den bedste oplevelse, fordi for mig er en handel ikke bare en handel.

Dan Dellgren

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

dan.dellgren@edc.dk20 13 85 0256 95 56 83EDC BornholmerBo