Blandet ejendom fra EDC

Borgediget 21B

4000 Roskilde

10.000.000 kr.

Projektejendom - 482 m²

Godt ud­vik­lings­po­ten­ti­a­le - mulighed for omdannelse til flere boligenheder

• Attraktiv beliggenhed midt i Roskilde
• Mulighed for omdannelse til flere boligenheder
• Unik mulighed for at drive virksomhed og bo samme sted
• Forventet be­byg­gel­ses­pro­cent på 55 %, svarende til 612,7 m²

Ejendommen har et samlet grundareal på 1.114 m². Borgediget 21b er opført i 1920, og består af 3 bygninger, henholdsvis en ejendom, der i dag anvendes som vaskeri og bolig, samt et udhus og carport.

Vaskeriet består af 7 værelser og udgør 367 m². Boligenheden består af 4 værelser og udgør 115 m². Dette betyder, at ejendommen bliver udgjort af 22 % boligareal og 78 % erhvervsareal. Samlet er der et bebygget areal på 449 m². Det samlede etageareal for ejendommen er på 482 m².

Taget den attraktive beliggenhed i betragtning er der mange muligheder for anvendelse til detail + bolig eller mulighed for at opføre en større be­bo­el­ses­e­jen­dom i flere etager, der kan indeholde mellem 10-12 enheder.

I området er der et rigt næringsmiljø med massevis af attraktive faciliteter, heriblandt gode han­dels­mu­lig­he­der, kulturelle tilbud, grønne områder og meget mere.
Borgediget ligger i forlængelse af Jernbanegade, der fører direkte hen til Roskilde St., med blot 1 km i afstand. Her afgår der jævnligt busser og tog til bl.a. det centrale København med en transporttid på ca. 36 minutter.
Nærmeste busstoppested ved ejendommen ligger på Ringstedgade, blot 230 meter væk. Bussen kører direkte til Roskilde St. på 3 minutter.

Ejendommen er beliggende på en rolig vej med villaer og lejligheder. Ejendommen er oplagt hvad angår omdannelse til boliger, da der i området bl.a. er et godt foreningsmiljø, diverse skoler, børnehaver og Roskilde Idrætspark. Nærmeste dag­lig­va­re­bu­tik er Meny og Føtex, der ligger henholdsvis 500 og 650 meter fra ejendommen.