Blandet ejendom fra EDC

Karlebyvej 52

4070 Kirke Hyllinge

3.900.000 kr.

Investering - 812 m²

4 gode boliger og værksted - Overtages tom

• Mulighed for at benytte ejendommen selv eller som in­ve­ste­rings­ejen­dom
• Er­hverv­sen­he­den har været anvendt som autoværksted
• Stort potentiale for køber ift. an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og optimering
• Boligerne fremstår flotte, værkstedet har højt loft, gode par­ke­rings­mu­lig­he­der og beliggende ved idyllisk område

Ejendommen har et samlet areal fordelt på 2 etager med hele 4 boliger og værksted/lager fordelt på 812 m². Grundarealet er 2.240 m².

Boligerne er er i størrelser af 87 m² - 121 m². 1 bolig i stuen og 3 på 1. sal (én lejlighed har derudover udnyttet tagetagen med trappe direkte fra lejligheden).

Alle boliger er overordnet set i fin stand med eget køkken, toilet og badeværelser. Hver bolig har tilknyttet eget skur med port i baghaven til opbevaring, delevenlig grøn have og par­ke­rings­om­rå­de. Nogle af boligerne har egen altan og privat have.

Alle boliger er registreret i den eksisterende BBR.

Ejendommen har tilknyttet værksted/lager på 384 m² med større port, delvist højloftet med ca. 5 meter. Derudover tilbyder ejendommen en større garage på 114 m², samt udhus til haveredskaber m.v. Ejendommen er beliggende i udkanten af byen, med fantastisk udsigt langs marker, skov og Roskilde Fjord. I klart vejr er det muligt at se Roskilde Domkirke.

Hele ejendommen overtages tom ved over­dra­gel­ses­tids­punk­tet – Derved har køber mange muligheder for anvendelses af ejendommen.

På side 6 i prospektet er vedlagt et estimat for mulige indtægter og udgifter, hvis man som køber ønsker at omdanne ejendommen til evt. boligudlejning.