Blandet ejendom fra EDC

Nørregade 34

4600 Køge

14.800.000 kr.

Investering - 580 m²

In­ve­ste­rings­ejen­dom i hjertet af Køge

• Central placering på Nørregade i hjertet af Køge
• Stor lejlighed 205 m² tom ved overtagelse
• 3 boliglejemål i varierende størrelse samt et er­hvervs­le­je­mål i stueplan
• Stabile lejere
• God stand med stor synlig facade ud til Nørregade

Ejendommen er en flot velholdt ud­lej­nings­e­jen­dom på Nørregade i Køge. Ejendommen har flot pudset facade ud mod Nørregade. Der er adgang til ejendommen både fra Nørregade og fra Bjerggade.
Ejendommen indeholder et er­hvervs­le­je­mål og tre boliglejemål, samt mindre opbevaringsrum.
Erhvervsdelen er udlejet til Slap Af Bar, som driver bar fra lejemålet og har gjort det i mange år. Facaden er indrettet med store synlige vinduer, som giver gode eks­po­ne­rings­mu­lig­he­der direkte ud til Nørregade. Lejemålet er i stueplan indrettet med stort åbent barmiljø. Bagerst i lejemål er der toiletforhold og et anrettet køkken. I kælderniveau er der opbevaring, kompressorer, fa­døls­in­stal­la­tio­ner og ejendommens fjernvarme anlæg. Kælderen er tør og der er ikke installeret dykpumpe eller afløb. Der har ikke været behov for dette.

Ejendommens tre boliglejemål er i varierende størrelse.

Ejendommens største lejlighed er placeret med facade ud mod Nørregade og er på 205 m². Denne kan være tom ved overtagelse af ejendommen. Den har egen indgang og den er fordelt på to plan. På 1. sal finder man stor for­de­lings­en­tre, hvorfra der er adgang til stor vinkelstue, stort køkken med spiseplads, toilet med bad og vaskemaskine-/tørretumbler, udgang til stor åben terrasse samt en trappe op til 2. sal. Når man kommer op på 2. sal mødes man af åbent areal som i dag er indrettet til kontor. Herfra er der adgang til tre soveværelser samt toilet-/badeværelse. Hele lejemålet fremstår i rigtig god stand.

Ejendommens mindste lejemål er på 49 m². Lejligheden har egen udvendig trappe fra ejendommens gård og er placeret på 1. sal. Der er vinduer ud til ejendommens gård. Lejemålet består af køkken/opholdsrum, badeværelse samt værelse med ovenlys vindue. Fremstår i god stand.

Ejendommens sidste lejemål er på 93 m². Lejemål er placeret på 1. sal og har egen indvendig trappe. Lejemål består af køkken/stue, badeværelse, samt to værelser.

Alle lejligheder har egne målere på el og vand, tilknyttet opbevaringsrum og har alle vaskemaskiner installeret i lejlighederne. Ejendommen opvarmes med fjernvarme.
Til ejendommen er der tilknyttet vejareal ned til Bjerggade samt par­ke­rings­plad­ser oppe bag ved ejendommen. Ejendommens gårdareal deles med naboejendommen.