Blandet ejendom fra EDC

Algade 18A

4760 Vordingborg

1.675.000 kr.

Investering - 195 m²

Bolig og er­hverv­se­jen­dom, beliggende i Vordingborg – ejendommen er fri for lejere pr. 1/11 2021

Bolig og er­hverv­se­jen­dom beliggende helt centralt i Vordingborg centrum. Der er få hundrede meter til stationen, og bymidten er udenfor døren.

For­ret­nings­lo­ka­let ligger særdeles centralt og synligt, med facade vinduer mod Algade og krydset til Chr. Winthersvej og Boulevarden – samt indkørslen til Algade.

For­ret­nings­lo­ka­let, der i dag huser en behandler/massør, er helt nyindrettet i 2020, med blandt andet nye gulve og fremstår som topmoderne og tidssvarende - der er endvidere mindre baglokale/kontor samt toilet.

Pr. 01.11.2021 er er­hvervslo­ka­let ledigt, og vil kunne huse mange typer erhverv inden for kontorer, butikker, behandlere mv.

Boligen er ny istandsat i 2019, og er med stort åbent køkken/ alrum/ stue samt tre gode værelser. I nogle rum, er der fritlagte bjælker i loftet – da ejendommen er en charmerende ældre ejendom, der er moderniseret.

Der er badeværelse med brus, samt god lille privat have bag ejendommen, der giver mulighed for et godt ude liv midt i Vordingborg centrum.

Ejendommen er beliggende i Algade, tæt ved stationen, butikker, institutioner og skole.
Der er ca. 1 km til Vordingborgs vartegn, Gåsetårnet og borgruinen – og blot 200 mtr. fra disse, ligger lystbådehavnen.