Blandet ejendom fra EDC

Nygade 30

4900 Nakskov

2.550.000 kr.

Brugerejendom - 1.099 m²

Solid kontorejendom med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der

• Sælger er indstillet på at leje mellem 100-120 m² kontor/velfærd i op til 12 mdr. for kr. 84.000,- + moms

• God central beliggenhed og fine til­kør­sels­for­hold til både gården og lager

• God mulighed for flere lejere i bygningen eller evt. ændring til bolig på 1. sal

• Nydelige per­so­na­le­for­hold

• Mange forskellige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der

• Højloftet lager/garageanlæg bag ejendommen, med to gode porte.

Ejendommen består af 3 bygninger, der er opført i hhv. 1917 & 1947. Disse bygninger er væsentligt renoveret og ombygget i hhv. 1995 & 2005.

Bygningerne er registreret som kontor samt parkering/transportanlæg. De er alle opført i mursten som er blevet pudset og malet. Taget er en kombination af røde tegl og betontagsten samt sorte tegl på kon­tor­byg­nin­ger­ne og med sorte stålplader på par­ke­rings­byg­nin­gen. Vinduerne i bygningerne er termo i varierende alder. Kon­tor­byg­nin­ger­ne opvarmes med fjernvarme suppleret med varmepumper og der er ingen op­varm­nings­kil­de i lager/pro­duk­tions­byg­nin­gen.

Kon­tor­byg­nin­ger­ne som ligger i vinkel på hinanden er i stueplan til højre indrettet med pæn entré med forrum som er flisebelagt og har store vinduespartier ud mod Nygade samt godt højloftet re­cep­tions­om­rå­de med vinylgulv og hvide loftsplader. Pænt toilet og 3 gode kontorer med linoleumsgulv og hvide loftsplader samt mødelokale med linoleumsgulv og troldtekt loftsplader, fra mødelokalet er der udgang til terrasseområde.

I stueplan til venstre er der indrettet med et godt mødelokale/konferencerum med mørke gulv­tæp­pe­pla­der og hvidmalet træloft. Pænt toilet samt Nyere køkken med god spiseplads og udgang til baggården. I køkkenet er der troltexloft samt pæne parketgulve. Stort åbent kontorområde med en håndfuld gode arbejdspladser med vinylgulv samt hvide loftplader og et par kontorer.
1. salen er indrettet med et stort kontor med tilhørende udvendig bagtrappe, ovenlysvinduer vinylgulv og hvide loftplader, samt 2 gode kontorer og et fint reposområde, samt yderligere 4 kontorer i varierende stand med parketgulve og hvidmalede lofter. Pænt toilet samt stort køkken med lyst parketgulv og hvidmalede lofter.

Er­hvervs­byg­nin­gen/par­ke­rings­delen er med støbt gulv samt port i begge sider af ejendommen og der er store vinduespartier ind mod kon­tor­byg­nin­ger­ne. Der er tilkørsel til denne del af bygningen via Danagade.

Gården mellem bygningerne er belagt med kørefast underlag.

Ejendommen overtages fri til købers disposition.

Ejendommen er beliggende i den perifere del af centrum i Nakskov på en af de mest befærdede centrale gader med under 2 minuts gang til Axeltorv. Området ved gågaderne Sønder- og Nygade er byens absolutte handles centrum.

I bymidten af Nakskov finder man et godt og bedt udvalg af butikker, restauranter, pen­ge­in­sti­tut­ter, frisører, øvrigt blandet liberalt erhverv og gode ind­købs­mu­lig­he­der via de kendte større dag­lig­va­re­bu­tik­ker.

Af butikker/erhverv kan bl.a. nævnes H&M, Louis Nielsen, Expert, Storgaard Cykler, Bog & Ide, Profil Optik, Jyske Bank, Kræmmerhuset, Byens Dyreklinik, Normal, Nakskov Frisøren m.fl.
Nakskov, der er Lollands største by, ligger smuk for enden af Nakskov Fjord. Byen har mange hyggelige stræder og gader – heriblandt en af Danmarks ældste gågader.
Der er fine off. trans­port­mu­lig­he­der i nærheden af ejendommen, og særdeles gode par­ke­rings­mu­lig­he­der på en af de 8 offentlige par­ke­rings­plad­ser, som er inden for en kort radius.

Havneområdet kan nås på ca. 5 min, på gåben, og det tager under 2 minutters gang at komme til stationen. Butikker, cafeer, skoler og andet nødvendigt - er alt sammen indenfor få km. fra ejendommen. Nærmeste motorvej er ved Maribo som man kan køre til på ca. 20 min

Faciliteter

Interiør

  • Fælles mødelokale
  • Fælles reception
  • Loftshøjde (0)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (10 stk)
  • Facadelængde (0 m)

Teknik

  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
  • Vinduestype Termo

Nøgletal

Adresse
Nygade 30
Sagsnr.
47301662
Ejendomstype
Blandet ejendom
Handelstype
Brugerejendom
Pris
2.550.000 kr.
Etageareal
1.099 m²

Arealer

Grundareal
1.497 m²
Bebygget
793 m²
Erhvervsareal
1.099 m²
Kontor areal
1.099 m²
Etageareal
1.099 m²

Økonomi

Pris
2.550.000 kr.
Pris/m²
2.320 kr.
Grundskyld
32.693 kr.
For­sik­rings­præ­mie
7.250 kr.
Årlig driftsudgifter
115.065 kr.
Vurderingsår
2020
Ejendomsværdi
3.400.000 kr.
Grundværdi
988.000 kr.

Ejendommen

Antal etager
3
Byggeår / Ombygget
1917 / 2005
Fredet ejendom
Nej
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D