Blandet ejendom fra EDC

Nørregade 13

5000 Odense C

11.950.000 kr.

Investering - 485 m²

Attraktiv city-ejendom med unik facade

• Beliggende i eftertragtet område
• Fremstår i god ved­li­ge­hol­del­ses­stand
• Ekstraordinær flot fa­ca­deudsmyk­ning
• Letbane stop nær ejendommen
• Gode par­ke­rings­mu­lig­he­der i den nye p-kælder


Ejendommen der er opført i 1899, er opført i røde mursten med hvide dan­ne­brogs­vin­du­er og sadeltag. Ejendommen er løbende vedligeholdt, og fremstår i dag med en særdeles flot fa­ca­deudsmyk­ning med friser, profileret gesims, rustikhjørne, frontispice og medaljoner. Endvidere er der i taglejligheden 3 schweizer­k­vi­ste. Ejendommen rummer et samlet etageareal på 485 m², hvoraf 170 m² er til erhverv og de resterende 315 m² er til beboelse.

Facaden i gadeniveau er indrettet med gulv-loft vinduer som er typisk for ejendommene i det inderste centrum. Fra facaden på Nørregade er der via en gitterport adgang til ejendommens baggård, der er belagt med den klassiske Odenseklinke. Ejendommens baggård er desuden pænt indhegnet. Ejendommen indeholder i stueplan butikslokale med indgang fra Nørregade, som er bygget sammen med det nyanlagte TBT-område. Udover butikken i stueplan indeholder ejendommen en lejlighed på 1.- og 2. sal, der bruges til væ­rel­ses­ud­lej­ning samt en 3. sals lejlighed.

Ejendommen er bygget sammen med det nye Nørregadehus, som er en del af Th. B. Thriges projektet ”fra gade til by”. Herudover har projektet skabt sammenhæng mellem Nørregade og Fisketorvet. I forbindelse med byomdannelsen i området der anlagt en stor par­ke­rings­kæl­der med over 1.000 p-pladser, som der er let adgang til fra ejendommen. Bag ejendommen finder man den nyåbnede letbane, der sikrer en god infrastruktur til og fra ejendommen.

Ejendommen fremstår udvendig som indvendigt i god stand.