Blandet ejendom fra EDC

Klostergade 2

6000 Kolding

7.775.000 kr.

Investering - 726 m²

Spændende in­ve­ste­rings­ejen­dom i Kolding C.

Klostergade 2 er opført i 1964 og er senest ombygget i 1995 og løbende vel­ved­li­ge­holdt inde som ude. . Ejendommen består af 1 bygning, som udgør et samlet bebygget areal på 220 m². Det samlede etageareal for ejendommen er oplyst til 726 m², hvor der herudover er et kælderareal på 199 m². Det samlede etageareal bliver udgjort af 199 m² boligareal og 527 m² erhvervsareal. Dette betyder, at ejendommen fordeles med af 27% boligareal og 73% erhvervsareal.
Ejendommen indeholder samlet 2 boligenheder og en række er­hverv­sen­he­der, der i dag benyttes til henholdsvis lægeklinik, frisør, iskiosk/butik. Ejendommen er placeret tæt ved større nybygget boligkompleks med par­ke­rings­kæl­der, samt ved enden af en af byens mest trafikerede gågader, samt tæt på offentlig transport.
Ejendommen er velbeliggende i Kolding midtby, der byder på et rigt handelsmiljø med massevis af detailbutikker, dag­lig­va­re­bu­tik­ker og hyggelige caféer og restaurationer. Ejendommen ligger placeret ved enden af gågaden, hvor der er et lidt mindre pulserende liv end andre steder i gågaden. Men området er eller vil angiveligt blive mere attraktivt for såvel de er­hvervs­dri­ven­de som beboerne efterhånden som nybyggeriet på ”Klostergården” fyldes med beboere.
Blot 120 meter fra ejendommen ligger Føtex, hvor dagligvares indkøb kan klares. Herudover er SuperBrugsen, Netto og Fakta også beliggende inden for kort rækkevidde.