Blandet ejendom fra EDC

Grønhøj Skivevej 7

7470 Karup J

2.695.000 kr.

Brugerejendom - 800 m²

Spændende brugerejendom med bolig, kontor og lager

- Tidligere domicilejendom for større en­grosvirk­som­hed.
- Centralt beliggende med kun 17 km. til Viborg og under 30 km. til motorvej ved Herning og Silkeborg.
- 220 m² velholdt privatbolig
- 216 m² velindrettede kon­tor­fa­ci­li­te­ter
- 364 m² lagerbygning med læsserampe og el-porte fra 1999.

Denne spændende brugerejendom beliggende i Grønhøj by byder på utallige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der. Som tidligere domicil for en større kaffe-en­grosvirk­som­hed har både logistik og de repræsentative kontorlokaler været højt prioriteret, hvilket nye ejere vil nyde godt af.

I 1999 er der opført nyt lager-ejendom på 364 m², hvor der er nem adgang til på stor befæstet plads med læsserampe og i alt 3 el-porte. Lagerbygningen er opført i røde mursten og med rødt tegltag med valmede gavle, og fremstår særdeles gedigent. Ud over den store hal indeholder bygningen et mindre værksted, et lagerrum, og en garage. Den er opvarmet med gasfyr.

Kontor- og boligdelen er oprindeligt opført i 1936 i røde mursten og med rødt tegltag. Erhvervsdelen på 216 m² indeholder flotte kon­tor­fa­ci­li­te­ter med egen indgang, et stort fælleskontor, mindre køkken, og et mødelokale/di­rek­tions­kon­tor. Det vil være særdeles velegnet til it/re­k­la­me­virk­som­hed, handelsfirmaer, og ad­mi­ni­stra­tions­lo­ka­ler for mindre hånd­værks­virk­som­he­der.

Selve boligdelen byder på stor kombineret spise/dagligstue, stort køkken/alrum, bryggers med udgang til den dejlige sydvest-vendte terrasse og lukkede have. I stueplan findes soveværelse med tilhørende badeværelse, og på 1. sal findes 2 værelser med tilstødende ældre, men pænt badeværelse, et repos, og et uudnyttet rum på i alt 184 m². Til boligen hører 3 carporte.

Opvarmningen af ejendom foretages af en næsten ny varmepumpe, så forbruget ligger pt. helt nede omkring Kr. 15-18.000,00 pr. år for nuværende ejer.