Blandet ejendom fra EDC

Ringgade 2

7600 Struer

3.295.000 kr.

Brugerejendom - 530 m²

Ejendom beliggende med stor synlighed centralt i Struer

Du har nu muligheden for at erhverve dig en attraktiv ejendom med både erhverv og bolig.
Ejendommen er beliggende på Ringgade 2, men har facade ud mod Holstebrovej, som er indfaldsvejen til Struer, hvilket gør det til et attraktivt sted at have butikslokale. Der er ligeledes indkørsel fra Holstebrovej til ejendommens par­ke­rings­plads, med 35 parkeringsbåse.
Erhvervsdelen rummer et stort lokale, der er tyverisikret med gitter, video og røgdetektor. Hertil er et kundetoilet med 2 toiletter, samt et prøverum. Til personalet er der adgang til et lille per­so­na­le­køk­ken, til toilet og badeværelse. Butiksdelen rummer desuden et baglokale, et sikringsrum, et depotrum med trappe ned til kælderen, samt en garage med adgang til depotrummet.

Lejligheden rummer et køkken med nyere inventar samt spiseplads. Der er desuden et badeværelse med terrazzogulv og bruseniche, et soveværelse med 4 skabe, to værelser, entré, disponibelt rum samt en god stue med trægulv. Der er desuden trægulv i store dele af lejligheden. Der er nyere el i lejligheden, og vinduerne er ligeledes af nyere dato.
I kælderen finder vi et tekøkken, et badeværelse, stue og et værelse.

Der er mange muligheder for, hvad man kan benytte denne ejendom til. Tag med på fremvisning og få et bedre indblik i, hvad du kan bruge denne attraktive ejendom til. Ring på 97 85 19 00.

Hjemmet er rammen om livet

Vi ved, det er vigtigt med hjemlige rammer. Derfor gør vi os umage hver eneste dag. For os handler det nemlig meget mere om mennesker end om mursten.