Blandet ejendom fra EDC

Nørregade 49

8700 Horsens

6.200.000 kr.

Investering - 483 m²

In­ve­ste­rings­ejen­dom helt centralt i Horsens

Kun 50 meter fra strøget i Horsens finder du denne in­ve­ste­rings­ejen­dom. Ejendommen indeholder 1 er­hvervs­le­je­mål på 150 m² og 5 boliglejemål i størrelser fra 51 m² - 80 m².
Er­hvervs­le­je­må­let indeholder 2 gode store rum adskilt af en let skillevæg. Til lejemålet er desuden 2 gode toiletter. Er­hvervs­le­je­må­let har ca. 10 meter facade ud mod Nørregade, som er en af de mest trafikerede veje i Horsens Midtby.
Bo­lig­le­je­må­le­ne er alle 2-værelses lejligheder med eget køkken og bad. Boliglejemålet i stueplan er nyetableret i 2019. De andre lejemål er pæne, men i en ældre stand. Ejendommen er beliggende ved siden af en større par­ke­rings­plads, hvilket betyder nem adgang for kunder og besøgende til ejendommen.
Derudover er der også mulighed for 2-3 par­ke­rings­plad­ser på ejendommens egen matrikel.
Kommunen har sat par­ke­rings­a­re­a­let bagved i offentligt udbud, hvorfor der kan komme projekt på denne grund. Der henvises til Horsens Kommunes hjemmeside for ud­buds­ma­te­ri­a­let.
Fra ejendommen er udover strøget kort afstand til banegården og Campus, ind­købs­mu­lig­he­der, Lunden og meget mere.
En meget interessant ejendom for mange investorer.

National erhvervsmæglerkæde med lokal forankring

Jeg arbejder med langsigtede kun­de­re­la­tio­ner og via en dedikeret tilgang til netværk og relationer får jeg løbende udbygget kontaktfladen - til gavn for vores sælgere og udlejere. Jeg kan hjælpe dig med en professionel rådgivning, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Lars Tygesen

Indehaver, Ejendomsmægler, DiplomValuar, HD-f

lt@edc.dk61 20 44 2070 26 40 44EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S