Blandet ejendom fra EDC

Kærvej 31

8722 Hedensted

6.350.000 kr.

Brugerejendom - 4.115 m²

Flot blandet ejendom tæt på motorvej E45 Hedensted

Her udbydes en utrolig flot blandet ejendom der er bestående af flere bygninger i flot eller fornuftig stand, og som indeholder flere forskellige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.
Erhvervsdelen er i dag anvendt af en trans­portvirk­som­hed og består af 3 bygninger på hhv. 1.553 m², 1.016 m² og 164 m² - samlet 2.733 m². Der findes herudover 820 m² åben overdækning til parkering mv.
Bygningen på de 164 m² er indrettet til værksted der er udstyret med porte, kraftstik og trykluft. Herudover er der kontor, køkken og toilet - alt i pæn stand.
På ejendommen findes tillige to be­bo­el­ses­e­jen­dom­me. - en villa fra 2018 og det oprindelig stuehus fra 1947.
Villaen fra 2018 er opført til beboelse for nuværende ejer og fremstår utrolig flot. Boligen er på 188 m² + 54 m² indbygget garage, og indeholder stort køkken/alrum, stue, 4 værelser, 2 badeværelser og bryggers. Huset har flere terrasser og er beliggende et stykke fra erhvervsdelen så man kan bo ugenert. - Et flot og moderne hus, opført af Uldum Huse i gode materialer og med flere fine detaljer.
Herudover findes det oprindelig stuehus der har et etageareal på 256 m². Dette skal dog jf. tinglyst servitut nedrives inden den 19.12.2027. Sælger oplyser, at der kan søges om tilladelse til bibeholdelse af bygningen, hvis anvendelse ændres fra bolig til erhverv. Fristen om nedrivning skyldes, at boligarealet som ejendommen har p.t. overstiger det tilladte på ejendommen.
Boligen er i dag udlejet til ejers ansatte, men der er mulighed for at ejendommen kan overtages tom, såfremt dette måtte ønskes af køber.
Grundarealet giver køber mulighed for at udnytte arealet yderligere, herunder større pladsareal til erhverv eller til fritidsbrug.
En ejendom med rigtig mange muligheder – både til eget brug, samt som investering.
Ejendommen kan handles som en alm. ejendomshandel, men også som en selskabshandel såfremt køber ønsker dette.
Beliggenhed;
Ejendommen er beliggende med landlig idyl og naturen omkring sig, hvor du samtidig har flere landsteder og lettere erhverv i nærområdet, endvidere er der kun ca. 4,5 km til afkørsel til motorvej E45.
Du er i kort afstand til Vejle og Hedensted med ca. 10 min og har samtidig få kilometer til landsbyerne Øster Snede og Grejs, hvor man har et aktivt foreningsliv, vuggestue, børnehave, SFO, folkeskole med 0-7 klasse og en friskole fra 0-9 klasse. Fra boligen er der skolebus til Øster Snede/Løsning/Hedensted samt mulighed for flex-trafik.
Fra ejendommen kan der på under 45 minutter nås flere større byer såsom, Aarhus, Vejle, Horsens, Kolding og Herning.

Vi gør os umage

Vores værdier er skabt af passionen for for­hand­lings­ev­ne, indgående mar­kedskand­skab og slagkraft. Gennem tiden har jeg etabeleret et stort netværk, som er blandt de vigtigste faktorer i et effektivt salg eller udlejning af din ejendom.

René Sommer

Indehaver, Ejendomsmægler, HD-A

rso@edc.dk23 48 48 4470 26 40 44EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S