Blandet ejendom fra EDC

Vestergade 4, Brovst & Søndergade 14, Fjerritslev

9460 Brovst

8.900.000 kr.

Investering - 1.387 m²

Portefølje bestående af 2 blandede ejendomme på centrale placeringer i Brovst og Fjerritslev

- Flotte rød­sten­se­jen­dom­me
- Begge ejendomme på meget centrale placeringer
- Lejemål i en gode størrelser
- Fuldt udlejet er­hvervs­le­je­mål

Vestergade 4, Brovst

Ejendommen indeholder 1 er­hvervs­le­je­mål samt 9 be­bo­el­ses­en­he­der. Ejendommen, som er opført i 1928 og er til-/ombygget i 2011, fremtræder i velholdt og præsentabel stand med nye hvide vinduer og et rødt teglstens tag. Ejendommen ligger på hjørnet af Vestergade og Jernbanegade i Brovst, hvilket anses som en meget central placering.

Ejendommen er indrettet med et erhvervslokale i stuen, der er udlejet til cafedrift. I stuen forefindes der yderligere en større be­bo­el­ses­lej­lig­hed, som er tilsvarende de resterende lejligheder fordelt på ejendommens øvrige etager.

Lejlighederne har en meget god størrelse og indretning, der sikrer en høj ge­n­ud­lej­nings­vær­di. Endvidere indeholder alle lejemål et velfungerende køkken samt pænt badeværelse, som gør ejendommen til en god udlejningscase.

Søndergade 14, Fjerritslev

Ejendommen indeholder 1 er­hvervs­le­je­mål samt 4 be­bo­el­ses­en­he­der, men mulighed for etablering af flere lejemål. Ejendommen som er opført i 1928 og er til-/ombygget i 2011 fremtræder velholdt og har en rød stens facade samt et tag udført med skiffer og eternit.

Er­hvervs­le­je­må­let i stuen er sammenbygget med naboejendommen og fungerer som cafe afdeling for konditoriet på en central beliggenhed i Fjerritslev på hjørnet af Søndergade og Jernbanegade. Den resterende del af stuen er udlagt til beboelse. Lejligheden i stuen fremstår i en pæn og moderniseret stand og har troldtekt ultrafin træbeton loft. Lejligheden udgør 2 store rummelige værelser samt et nyere køkken og badeværelse, og har et samlet areal på 75 m². I denne ejendom er der yderligere 2 lejemål som er tilsvarende og fordelt på lejlighedens øvrige etager.

Førstesalen på Søndergade 14 udgør en stor lejlighed på i alt 256 m². Lejligheden besidder 8 store værelser, 2 toiletter samt et køkken, og har endvidere udgang til en større tagterrasse.
Grundet lejlighedens størrelse og dens rummelige værelser vil der være mulighed for at dele lejligheden op, så der kan istandsættes to lejemål og derved øge lejeindtægten.

Der forefindes endvidere et tomt loftrum på 173 m², hvor den nuværende trappeopgang kan forlænges og derved kan loftrummet alternativt benyttes til beboelse.

Ydermere er der mulighed for at parkering i gården som er beliggende overfor Nettos par­ke­rings­plads.

Ejendommen anses for at være en attraktiv investering- og projektejendom med gode alternative an­ven­del­ses­mu­lig­he­der for en ny køber.