Blandet ejendom fra EDC

Hjørringvej 38

9900 Frederikshavn

2.200.000 kr.

Investering - 315 m²

God in­ve­ste­rings­ejen­dom med sikker drift

- Velbeliggende ejendom med stor synlighed på indfaldsvej til Frederikshavn
- Flot og velholdt ejendom med god drift – Agaven lejer siden 2005
- Baghus på 78 m² med lukket materialegård ledigt til købers brug – opført 2010
- Indkøb- og han­dels­mu­lig­he­der samt offentlig transport lige ved døren

Hjørringvej 38 er opdelt i 2 lejemål samt baghus på 78 m², som er anvendt af nuværende ejer. Baghuset har sin egen lukkede materialegård med port og tilkørsel fra bagsiden – Lindekrogen.

Ejendommen fremtræder yderst præsentabel og med en flot facade til Hjørringvej, lige overfor Rema 1000. Siden 2005 har Agaven blom­ster­for­ret­ning været lejer i ejendommens stueplan. De har en flot forretning med butik i den forreste del af ejendommen, og lager med kantine samt blom­ster­bin­de­ri og overdækket udhus til bagsiden. Der er mulighed for parkering lige ved døren.

1. salen er indrettet til en flot 2-værelses lejlighed med fritstående spær. Lejligheden er opdelt med et åbent køkken alrum, stue, badeværelse og entre. Der er et flot lysindfald, og lejligheden fremstår nyistandsat med flotte træ-
gulve og et gennemgående højt materialevalg i alle rum.
Facaden er pudset mursten, malet i en rød nuance. Taget er et mansardtag, med zink inddækninger omkring vinduer og dørparti. Taget er belagt med røde teglsten. Vinduerne er tolags termoruder isat trærammer. Opvarmning sker via fjernvarme, og der er særskilte målere på både el, vand og varme.

Baghuset, som delvist er anvendt af nuværende ejer, giver en god mulighed for merleje eller, et til eget brug, godt værksted med plads til opbevaring af byggemateriale, båd, campingvogn mv. Bygningen fremstår pæn og er opført i 2010. Ejendommen er veldrevet og i en rigtig god stand. 1. salen vurderes ydermere at indeholde en mindre lejereserve.

Søndergade 133A samt Danmarksgade 36 kan medkøbes.