Boligudlejningsejendom fra EDC

Frændevej 25A

2870 Dyssegård

10.900.000 kr.

Investering - 332 m²

Eftertragtet småhusejendom med stort grundstykke i Gentofte Kommune

• 4 lejligheder á 83 m² med hver sit havestykke
• 2-etagers ejendom med fuld kælder
• Velbeliggende i villaområde i Dyssegård
• For­bed­rings­po­ten­ti­a­le
• Alle lejligheder er velindrettede og med egen altan

Velbeliggende gul­sten­se­jen­dom fra 1939, beliggende i stille villakvarter og indrettet med 4 stk. 3-værelses lejligheder á 83 m².

Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen, for enden af en lille villavej på en 1.787 m² stor grund, hvorpå der bl.a. er etableret 4 havestykker med brugsret for de respektive boliglejere. Ejendommen har desuden en ubenyttet byggeret på 115 m² jf. lokalplanen. Grusvejen ned til ejendommen, høre til ejendommen.

Bygningen er opført i 2 etager med fuld kælder. Taget er tækket med bølgeeternit, vinduer med termoglas og lejlighederne opvarmes med naturgas.

Alle lejligheder er lyse og indbydende og indrettet med entré, pænt elementkøkken, fli­se­ba­de­væ­rel­se, soveværelse, spisestue og dagligstue med udgang til egen altan. Hver lejer har hver deres eget gasfyr. De tre af lejligheder er gen­nem­renove­ret, mens der er potentiale for renovering og lejeforhøjelse på den sidste.

I ejendommens kælder er indrettet fælles vaskeri, store pulterrum til de respektive lejligheder, samt flere disponible rum.

Der er fire par­ke­rings­plad­ser foran ejendommen og ellers gode muligheder for at parkere på den lille stikvej ned til ejendommen.