Boligudlejningsejendom fra EDC

Strandvejen 91A

3070 Snekkersten

23.500.000 kr.

Investering - 684 m²

In­ve­ste­rings­ejen­dom i første række til Øresund

• Liebha­ve­re­jen­dom i første række til Øresund
• Direkte adgang til stranden
• Stor grund med nydelig have og gårdsplads med parkering
• Hovedhus på 404 m² + kælder udlejet til privat beboelse
• Anneks på 280 m² udlejet til erhverv (2 ferieboliger)

In­ve­ste­rings­ejen­dom i første række til Øresund
Ejendommen på Strandvejen 91A er opført i 1907 og er et strålende eksempel på den økonomiske vækst og de na­tio­nal­ro­man­ti­ske strømninger, der prægede samfundet og arkitekturen omkring år­hund­re­de­skif­tet. Bygningerne er kendetegnet af kvalitet og kunsthåndværk og præsenterer sig med hvidpudsede facader, stedvis bindingsværk af sortmalet tømmer, småsprossede vinduer og røde tegltage. Inden døre fortsætter det herskabelige udtryk, og man overtager således en unik ejendom med store smukke stuer en suite, mange værelser, køkken med viktualierum og et smukt vue over Øresund. Det imposante hovedhus er udlejet til beboelse, mens den forhenværende portnerbolig er udlejet i erhvervsøjemed og rummer to ferieboliger. Foruden den habile indtægtskilde fra nuværende lejer, er det også muligt, når lejer engang fraflytter, at overtage den veludførte ejendom og ligeledes få en præsentabel virk­som­heds­adres­se.

Havudsigt, skov og by
Ejendommen ligger som det sidste i rækken af villaer på vandsiden af Strandvejen. Af den grund er man fri fra naboer til den ene side, men tilgodeses i stedet af et fredet, grønt område langs kysten. Grunden på 1.908 kvadratmeter breder sig helt ned til stranden. Man får derfor glæde af et frit
udsyn over vandet og solopgangen over Øresund. Akkurat på den anden side af Strandvejen ligger indgangen til skoven, Egebæksvang, hvor der er par­ke­rings­mu­lig­he­der, omend der også er masser af plads til køretøjer på matriklen. Samtidig befinder man sig tæt på byens liv mellem de to gamle fiskerlejer Espergærde og Snekkersten, og der er ligeledes kort afstand til seværdigheder i området - såsom kunstmuseum Louisiana og Kronborg Slot. Der er busstoppested 50 meter fra adressen og derudover nem adgang til Kystbanen.