Boligudlejningsejendom fra EDC

Damgårdsvej 2A

4534 Hørve

3.595.000 kr.

Investering - 391 m²

Bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom med 5 enheder, samt have og terrasse

• Funktionel bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom med 5 boligenheder
• Central beliggenhed nær supermarkeder, skoler og offentlig transport
• Lejerne har adgang til egen parkering, have samt skur til opbevaring
• Ejendommen er en del af en samlet portefølje
• Se også sags.nr. 40302204 og 40302205

Den rummelige ejendom på Damgårdsvej 2A-E har et grundareal på 876 m², og er opført i 1945. Tilbage i 2003 fik ejendommen en tilbygning ,og rummer nu et samlet etageareal på 391 m². Ejendommen tilbyder 5 boliger med arealer på ml. 68 - 84 m².

Der er 2 terrasser tilknyttet ejendommen, herunder en hyggelig lille træterrasse på stueetagen, og en større terrasse bygget på 1. etage, som er overdækket. Derudover har ejendommen en større gård/have med tilhørende skur til hver lejer, og grønt område fordelt mellem grønne træer og fliser, som kan benyttes til legeområde. Der er god plads til cykler på ejendommen, og par­ke­rings­for­hol­de­ne for køretøjer er ligeledes fornuftige med plads til 5-6 biler, samt par­ke­rings­mu­lig­he­der på vejen.

Yder­vægs­ma­te­ri­a­let er mursten, og tag­dæk­nings­ma­te­ri­a­let er fibercement, herunder asbest.

Central beliggende ejendom i hyggelige Hørve:
Ejendommen er beliggende i den hyggelige Ve­stsjæl­land­ske by Hørve, som er en del af Odsherred Kommune. Hørve by rummer det hele, og ejendommen er beliggende centralt i den aktive by.
Her tilbydes dag­lig­va­re­bu­tik­ker som Spar & Coop365 inden for 500 meter. Heller ikke langt fra ejendommen findes Vallekilde-Hørve Kultur & Idrætscenter, som tilbyder mange forskellige fri­tidsak­ti­vi­te­ter for børn og unge.

Hørve by byder også på adskillelige ud­dan­nel­ses­ste­der såsom Hørve skole, der blot er 80 m fra ejendommen.

Nærmeste togstation, hvilken er Hørve St. er 350 m derfra, og kan tilgås til fods på under 5 minutter. Hørve St. har direkte togforbindelse til Holbæk St., hvor der er en transporttid på 18 minutter.