Boligudlejningsejendom fra EDC

Adelers Alle 108A

4540 Fårevejle

3.500.000 kr.

Investering - 626 m²

Flot in­ve­ste­rings­ejen­dom med stort potentiale for køber

• Ejendom som kan opdeles i fx 4-5 boliger
• 3 boliger med eget køkken og bad/toilet
• Stor lagerhal med port og eget bad/toilet
• Nyere vinduer samt døre med chip i alle boliger
• God vestvendt have og tagterrasse
• Centralt beliggende i Fårevejle

EJENDOMMEN I DAG:
Ejendommen er beliggende på Adelers Alle 108A i Fårevejle, som er en del af Odsherred Kommune. Ejendommen har et grundareal på 2.019 m² og er beliggende på ma­tri­kelnum­me­ret: 99A Lammefjorden, Fårevejle 99A Lammefjorden, Fårevejle, og som har zonestatus: Byzone.

Adelers Alle 108A er opført i 1910 og er senest ombygget i 2003. Ejendommen består af 2 bygninger, som udgør et samlet bebygget areal på 525 m². Det samlede etageareal for ejendommen er på 705 m², hvor der herudover er et kælderareal på 40 m². Det samlede etageareal bliver udgjort af 484 m² boligareal og 221 m² erhvervsareal.
Ejendommen er i dag opdelt og fungerer som 3 boliger med køkken og toilet/bad i hver boligenhed. Er­hverv­sen­he­den er et lager/værksted, hvor der også er adgang til bad og wc, samt et lokale der kan benyttes som kontor. Der er en stor terrasse i baghaven samt tagterrasse for boligen beliggende på 1. salen.

De 3 boliger er i stør­rel­ses­or­de­nen ca. 66 - 280 m².

Ejendommen ejes af en efterskole, som i dag benytter ejendommen til at huse skolelærerne. I forbindelse med salget overtages ejendommen tom.

Grunden er anlagt med stor baghave, en hyggelig og solrig tagterrasse og en stor græsplæne omkranset af buske og træer.
Ejendommen har energimærke C.

DE SPÆNDENDE FORHOLD FOR PROJEKTET:
For køber er der mange muligheder for at etablere flere boliger og derved optimere ejendommen. I dag er der registreret 2 større boliger og 1 erhvervsenhed. Det skulle meget gerne være muligt at oprette i alt [minimum] 4 boliger, alt efter rumfordelingen. Udefra står bygningen i god stand, med nyere termovinduer og døre. Indenfor bygningens 4 vægge, er standen i et niveau, der gør det forholdsvis let at forme som køber ønsker – evt. lave en blanding af lodret og vandret skel mellem lejlighederne for optimal udnyttelse.

Ejendommen er beliggende yderst centralt og i flotte omgivelser i Fårevejle, tæt på dag­lig­va­re­bu­tik­ker, frisør, pizzeria, café, togstation m.m. Det er muligt at lave rigeligt med par­ke­rings­plad­ser for lejerne.