Boligudlejningsejendom fra EDC

Søndergade 43A

4653 Karise

2.445.000 kr.

Investering - 215 m²

Attraktiv bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom med 3 gode boligenheder

• Mindre, overkommelig bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom med 3 gode lejemål
• Velbeliggende i Karise tæt på offentlig transport og dag­lig­va­re­bu­tik­ker
• Solid, rød mur­sten­se­jen­dom med have, op­be­va­rings­skur og garage
• Lejemålene er løbende istandsatte og vedligeholdte

Ejendommen beliggende på Søndergade 43A i Karise er oprindeligt opført i 1925, men med til-/ombygning i 2015. Etagearealet andrager 215 m², som fordeles på 3 gode boliglejemål på hhv. 93, 81 og 41 m² med hhv. 4, 3 og 2 værelser.
Alle lejemålene er løbende renoveret og istandsatte, hvorfor de fremstår indbydende og i god stand. Lejemålene har bl.a. nyere køkkener og badeværelser, mens at gulvene er udskiftet eller lakeret. Endvidere har ejendommen en nyere gas­fyr­sin­stal­la­tion. Alle lejemålene har separat indgang.
Udvendigt fremtræder ejendommen præsentabel med røde mursten og rødt tegltag. Hovedparten af ejendommens vinduer er udskiftet i nyere tid.
Oven­lysvin­du­er­ne sikrer et godt lysindfald til ejendommens 1. sal. Haven er inddelt således, at der til hvert lejemål hører en have til. Ydermere findes der på ejendommen en stor dobbeltmuret garage til brug for parkering og/eller opmagasinering. Ydermere hører der en altan og en træterrasse til ejendommen, hvorfra der er udsigt til grønne marker.
Alt i alt en nem lille veludnyttet, charmerende og velholdt bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom med en udmærket beliggenhed.