Boligudlejningsejendom fra EDC

Storegade 69

4780 Stege

3.715.000 kr.

Investering - 362 m²

Utrolig flot og karismatisk bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom midt i Stege by

Nu kan man blive ejer af en af byens kendte byejendomme, da Storegade 69 netop er sat til salg. Ejendommen er utrolig flot og vel­ved­li­ge­holdt inde som ude, og er dermed godt fremtidssikret for ny ejer.
Ejendommen er oprindelig opført i 1841, og fremstår med flotte kalksten i facaden. Derudover rødt tegltag, som er delvist renoveret/skiftet. Termovinduerne i ejendommen er i god stand, og løbende renoveret/udskiftet. Der er også de opr. enkeltlags med flotte forsatsvinduer.
Opvarmningen sker via fjernvarme.
Alt forbrug af el, vand og varme betales af lejerne. El og vand via egne forbrugsmålere. Varme fordeles pr. m².
Ejendommen rummer 3 flotte og meget charmerende boliglejemål med hver deres charme, stil og indretning.
Stueplan indeholder:
Hovedentré som deles med 1. salen. Fordelingsgang. Badeværelse med brus og gulvvarme. Køkken alrum med spisekrog og med adgang til 2 stuer. Stort soveværelse samt lille værelse (evt. klædekammer) samt stort bryggers med udgang til baggang, hvor der er udgang til lille gårdhave.
1 rum i kælderen til opbevaring. Den ene stue kan sagtens bruges som værelse, hvis der er behov for det. Lille gårdhave som man deler med de 2 andre lejemål.
1. sal indeholder:
Ny istandsat her­skabs­lej­lig­hed. Stor repos med flotte gl. skabe og adgang til nyt badeværelse med brus. 2 meget store stuer med smukt parketgulv. Den ene stue er med pejs. Stort soveværelse med god plads til skabe. Stort oprindeligt Københavner køkken der er blevet renoveret og hvor der er spisekrog. Mellemgang med nedgang til bagtrappen der fører ud til gårdhaven. Den ene stue kan også her bruges som værelse.
1 rum til opbevaring i kælderen.
2. sal indeholder:
Skøn charmerende lejlighed centralt i Stege by, tæt på grønne områder, skole, off. transport mv. Lejligheden er istandsat bl.a. med nyt køkken, badeværelse mv. Flotte gamle gulve og skønt køkken alrum. 2 gode værelser samt en hyggelig stue. Kælderrum og en lille gårdhave der deles med 2 andre lejere.