Boligudlejningsejendom fra EDC

Højrebygade 2

4920 Søllested

725.000 kr.

Investering - 154 m²

God lille in­ve­ste­rings­ejen­dom med 2 boliglejemål

• Ren bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom

• 2 gode størrelser lejligheder på hhv. 60 m² og 94 m²

• Centralt beliggende i Søllested

• Fremstår såvel ude som inde i vel­ved­li­ge­holdt stand

• Stabile og rolige lejere

Højrebygade 2 er velbeliggende midt i Søllested by, og er oprindeligt opført i 1877 og senere renoveret i 1999.

Ejendommen fremstår med gulpudset facade, som er renoveret indenfor de sidste 5 år, samt eternittag. Der er nyere plast-vinduer over det meste .

Haven er opdelt til de 2 beboere, og er primært udlagt som græs og med terrasse. Der er desuden et udhus med teknikrum, som eventuelt kan inddrages og renoveres til 1. sals lejligheden som et ekstra værelse.

Stu­e­plans­le­je­må­let på 60 m² er overordnet indrettet med entré, pænt bad med brus og klinkegulv, soveværelse, 2 stuer samt køkken med hvide låger. Tæpper på gulvene over det meste, samt listelofter.

1. sals lejemålet på 94 m² er overordnet indrettet med entré, depotrum samt pænt badeværelse i stueplan. Desuden soveværelse, toilet, pænt køkken med lille spiseplads, stue og spisestue på 1. sal. Tæpper på gulvene over det meste, samt listelofter.

Lejerne betaler forbrug af EL og varme via målere, mens forbrug af vand er på ejendommens driftsudgifter.

Ejendommen er beliggende i den mindre landsby Søllested på Lolland.

Fra ejendommen er der under 1 min gang til nærmeste offentlige transport. Byens station ligger meget nær ejendommen, og der er ca. 15 km til motorvejen ved Maribo.

Søllested rummer alle de ting som en mindre landsby skal have, i form af daginstitution, folkeskole, mulighed for indkøb af dagligvarer, offentlige transport, mulighed for aktivitet i enten gym­na­stik­for­e­nin­gen eller bad­min­ton­klub­ben.

Lolland rummer en række spænde seværdigheder som er et besøg værd, herunder kan nævnes bl.a. Nysted, Knuthenborg Safari Park, Polakkasernen, Golf & Fun Park samt Marielyst Gokart & Paintball Center.