Boligudlejningsejendom fra EDC

Dronning Dagmars Vej 26

6760 Ribe

4.250.000 kr.

Investering - 435 m²

Sjældent udbudt bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom i det attraktive Tangekvarter, med hele 7 lejemål

EDC Erhverv Poul Erik Bech, Esbjerg har nu fornøjelsen af at udbyde denne velbeliggende bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom. Ejendommen er opført tilbage i 1919 og byder jer velkommen med en nypudset facade. Nuværende ejer har haft ejendommen siden 2008, hvor den løbende er blevet vedligeholdt. Her kan blandt andet nævnes: Se­pa­rat­klo­a­ke­ring, udskiftning af vinduer, etablering af fjernvarme samt ombygning af lejlighederne. Ejendommen fremstår derfor i en god ved­li­ge­holds­mæs­sig stand.

Ejendommens indretning byder på 7 lejligheder, hvoraf der findes 3 på ca.40 m², 3 på ca. 65 m², samt en enkelt på 2.salen som byder på ca. 120 m². En enkelt lejlighed på 40 m² trænger til en opdatering og er hermed en oplagt mulighed for en optimering.

Nuværende ejer oplyser endvidere, at der altid har været meget lav tomgang på lejemålene.

Ejendommen er beliggende på en 467m² matrikel, hvor lejerne har brugsret til en enkel og nem have. Her er ligeledes også blevet plads til det klassiske cykelskur.

I vil her få en central beliggende ejendom, hvor der bl.a. kun er 550 m til offentlig transport, som indebærer tog- og rutebilstation. Dette gør at der er nem adgang til Esbjerg mod nord, samt Tønder mod syd.

Hverdagens indkøb findes inden for 300 m, hvor vi finder butikker såsom Netto, Kvickly, Rema m.m. Det charmerende gågademiljø er ligeledes beliggende indenfor 800 m fra matriklen. Slutteligt er der få meter til landets største legepark ”Riplay Ribe”, samt Ribe fritidscenter & svømmebad.


* Ny plantegning er under udarbejdelse.