Boligudlejningsejendom fra EDC

Udbyhøjvej 50

8930 Randers NØ

3.100.000 kr.

Investering - 280 m²

Velbeliggende mindre bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom

• Velbeliggende mindre bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom med 2 lejligheder
• 2 lejligheder på henholdsvis 126 og 154 m²
• Lejlighed i stueplan er nyetableret i 2019
• Stort fælles gårdanlæg og 2 store altaner med udsigt fra begge lejligheder
• Attraktivt afkast og m²-pris
Ejendommen består af 2 lejligheder på 126 og 154 m². Ejer har i flere år fra ejendommens stueetage drevet me­ka­ni­ker­virk­som­hed mens han beboede ejendommens 1. sal. Han besluttede i 2018 at omdanne stueetagen til en lejlighed, hvorfor denne fremstår ny og lejligheden på 1. sal er vel­ved­li­ge­holdt.
Ejendommens fjern­var­me­in­stal­la­tion er ny og ejendommen fremstår i øvrigt vel­ved­li­ge­holdt. Der er via trappeskakt og lejligheden i stueplan direkte adgang til en større tør kælder med flere rum på i alt 40 m².
Begge lejligheder har fra egne store altaner udsigt til Randers Fjord ligesom der foran ejendommen er etableret en stor fælles gårdhave og par­ke­rings­plads med hegn ud til Udbyhøjvej.
Der er på ejendommen etableret 2 ny depothuse til lejlighederne og der er herudover et mindre værksted på 50 m².
Den anslåede leje er konservativ og der må i forhold hertil forventes et betydeligt lejepotentiale.
Ejendommen er beliggende centralt i Randers tæt på centrum og ud til større ho­ve­d­ind­falds­vej. Der er herudover kort afstand til Randers Fjord og Danmarks ældste park – Tøjhushaven og det historiske bygnignspleks ”Tøjhuset”. Udover par­ke­rings­mu­lig­he­der på ejendommen er der umiddelbart udenfor ejendommen en større par­ke­rings­lo­m­me uden tids­be­græns­ning.
Få meter fra ejendommen er tillige en nyetableret Rema 1000.