Boligudlejningsejendom fra EDC

Pindborggade 9 m.fl.

9300 Sæby

12.495.000 kr.

Investering - 1.839 m²

Velbeliggende ejendomme tæt på Sæby Centrum

• Portefølje med 7 bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me i Sæby
• 32 lejemål
• Alle ejendomme er centralt placeret i Sæby
• Ejendomme med stort potentiale
• 1 bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom med 6 fuldt udlejede lejemål i Aalborg kan medkøbes

Porteføljen i Sæby fordeler sig på 7 bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me med i alt 32 lejemål. Den har været i nuværende ejers besiddelse i en årrække og her er en sjælden mulighed for at erhverve sig en større portefølje af bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me i Sæby midtby.

Ejendommene ligger på adresserne Pindborggade, langs åen og bag byens torv. Skolegade, som er beliggende i kort afstand fra Gågaden i Sæby. Stationsvej ved siden af Super Brugsen i gåafstand til Grønnegade og Gågaden. På Boechsvej ligger 2 bo­li­g­ud­lej­nings­e­jen­dom­me, også her er der kort afstand til centrum. På Hans Aabelsvej er der kort afstand til Sæby Strand, hvor strand­pro­me­na­den fortsætter ind til havnen i Sæby. Fra Hans Aabelsvej er der ligeledes kort afstand til centrum via bro over åen. Slutteligt har vi P. Mønstedsvej som ligger ca. 1,5 km fra Centrum.

Generelt er der tale om pæne ejendomme i god bygningsmæssig kvalitet og i materialer, der sikrer en overskuelig udvendig ved­li­ge­hol­del­se. Ejendommene er generelt udnytte godt til udlejning, og kan med fordel bringes ajour i forbindelse med overtagelsen, hvorpå der er fornuftigt potentiale fremadrettet.

Ejendommen er overvejende udlejet til det ”modne” segment.

Handlen med de 7 ejendomme struktureres som en aktivhandel, hvor de 7 ejendomme handles samlet. De kan dog også erhverves enkeltvis, eller i mindre puljer. Prospekter på de enkelte ejendomme kan rekvireres ved medvirkende ejendomsmægler.