Detail fra EDC

H.C. Ørsteds Vej 10A

1879 Frederiksberg C

1.950.000 kr.

Brugerejendom - 106 m²

Erhvervslokale med høj eksponering og god placering

• Velholdt og lyst erhvervslokale
• Rummelig kælder med både opbevaring og mødelokale
• Flot facade med plads til logo og navn
• Skøn placering på Frederiksberg med gode til­kør­sels­for­hold
• Mange muligheder for forskellige erhvervstyper

Lyse er­hvervslo­ka­ler med høj eksponering og super placering På populære H.C. Ørsteds Vej på skønne Frederiksberg ligger dette flotte og lyse erhvervslokale, som nu kan blive dit. Du har mulighed for at erhverve dig et velholdt lokale, som lige nu rummer K. Holmgreen & Søn - en tredje
generations VVS- og blik­kensla­ger­virk­som­hed, der er grundlagt i 1918. De har i en årrække haft base her, hvilket taler både for lokalerne, men ikke mindst for beliggenheden.

Lokalerne udfolder sig i stueplan i en klassisk og rød mur­sten­se­jen­dom fra 1938, som ellers huser et andet erhvervsmål og beboelse. Bagved er en par­ke­rings­plads, hvor der er en fast plads i dagtimerne, mens der foran er parkering med P-skive i op til to timer. Dette er både til glæde for personale,
gæster og sam­ar­bejds­part­ne­re.

Facaden fremstår nydelig, og øverst har du plads til at tilføje et virk­som­heds­navn og logo, mens det brede glasparti på højre side indbyder til udstilling af produkter. Indenfor mærker du tydeligt, hvordan lokalerne er passet godt på i årenes løb og er moderniseret efter behov. Det øverste plan
indeholder et langt rum, der både kan indrettes med en venteplads og et par skriveborde.

Det kan også være, du drømmer om at etablere en klinik eller en salon af en eller anden art, hvilket lokalerne også egner sig til, da der er plads til frisørstole, skyllesektion og sågar en briks. Etagen rummer også et toilet. Brede glasbyggesten omkranser trappen ned til kælderen, der er blevet en
integreret del med et stort mødelokale, som kan rumme et langt bord, tavler og andre ting. Det kan også være, det skal være en frokoststue til personalet. I kælderen er der også et lagerrum.

Tilgængelighed og høj synlighed
Din kommende forretning er optimalt placeret på en travl gade på Frederiksberg, hvor du er garanteret en masse for­bi­pas­se­ren­de i løbet af hele dagen, hvilket betyder, dine produkter, logo og navn får en super eksponering.

Derudover er du midt i det hele, så potentielle kunder, gæster og besøgende kan komme nemt til dig fra både Nørrebro, Vesterbro, Amager og Vestegnen. Det betyder også, at hvis du etablerer en forretning, hvor du skal ud til kunderne, har du heller ikke langt til dem.

Beliggenheden er dertil fordelagtig, hvis du selv er bosat i byen og skal til og fra arbejde på cykle. Det er let at benytte offentlige trans­port­for­bin­del­ser i form af bussen på Gammel Kongevej eller S-toget på Vesterport Station knap halvanden kilometer fra adressen.

I nærområdet er der også dag­lig­va­re­bu­tik­ker og forskellige, lækre spisesteder, hvor du kan indtage frokosten eller invitere potentielle kunder ud.