Detail fra EDC

Søborg Hovedgade 74A ST

2860 Søborg

4.900.000 kr.

Investering - 258 m²

De­tail­for­ret­ning på den mest trafikerede del af Søborg Hovedgade - også kaldet „Søborgs Hjerte“

• Forsynet med store ud­stil­lings­vin­du­er mod Søborg Hovedgade
• Ejer­lej­lig­he­den er beliggende i et større byg­nings­kom­pleks
• Landsdækkende Sportmaster kæde
• Ved genudlejning af lokalerne vil det være meget enkelt at opdele arealerne i 2 enheder

Er­hverv­se­jer­lej­lig­hed med særlig god beliggenhed udbydes nu til salg. Det bemærkes, at det er første salg siden ejendommens opførelse i 1991.

Ejer­lej­lig­he­den er forsynet med store ud­stil­lings­vin­du­er mod Søborg Hovedgade, og fortovsbredden giver mulighed for udendørs udstilling. De store, pu­bli­kums­ven­li­ge salgslokaler, der er beliggende såvel i gadeniveau som i kælderetagen, giver ligeledes mulighed for at udstille varerne præsentabelt. Forretningen har et bredt sortiment af sportstøj og -sko samt sportsudstyr i øvrigt.

Ejer­lej­lig­he­den er beliggende i et større byg­nings­kom­pleks, der dels omfatter boliger, dels en kinesisk restaurant og en cy­kel­for­ret­ning. Bag bygningen er der anlagt store par­ke­rings­a­re­a­ler, som tillige benyttes af kunder til Irma, Fakta og øvrige forretninger, beliggende i umiddelbar tilknytning til nærværende. Lejeren er en forretning i Sportmaster kæden.

Ejer­lej­lig­he­den har været udlejet til samme lejer siden ejendommens opførelse. Lejemålet har en uopsigelighed til d. 30.06.2022. Den årlige leje reguleres i h.t. net­top­ri­sin­dek­set, dog min. 2% og maks. 4% p.a.

Søborg Hovedgade er én lang for­ret­nings­ga­de, idet der er butikker, caféer og restauranter i stueetagen i stort set alle ejendommene langs gaden. Det er tillige muligt at parkere mange steder langs fortovet. Gaden er meget befærdet af såvel gående som kørende trafik, herunder bustrafik, idet størstedelen af al handel i Søborg foregår her. Arealerne på begge sider af hovedgaden er primært udnyttet til be­bo­el­ses­kvar­te­rer, men Gladsaxe Kommune er også kendt for sine store, velbeliggende er­hvervs­om­rå­der.

Ved genudlejning af Sportmasters for­ret­nings­lo­ka­ler vil det være meget enkelt at opdele lokalerne i 2 forretninger, hvilket oprindeligt var hensigten.