Detail fra EDC

Hartkornsvej 51

4760 Vordingborg

8.500.000 kr.

Investering - 821 m²

Dag­lig­va­re­bu­tik nær Vordingborg

- Centralt placeret dag­lig­va­re­bu­tik
- Omdannet til Coop 365 indenfor seneste år
- By præget af villaer, skole og enkelte er­hvervsvirk­som­he­der
- Den korte afstand til motorvejen, gør bla. at der pt. opføres en del nye boliger bla. i området omkring Lerbjergvej mv.
- Opført i 2009 til formålet og fremstår i god og velholdt stand med minimal ved­li­ge­hol­del­se
På Hartkornsvej 51 i Ørslev, sælger EDC Poul Erik Bech nu denne velplaceret ejendom med Coop 365 som lejer. Ejendommen er opført i 2009, og fremstår derfor pænt og velholdt. Den er indenfor nyere tid blevet omdannet fra værende Fakta til en nyrenoveret Coop365 butik.
Bygningen er opført i røde sten, tag med tagpap og vinduer i termo, og er i dag indrettet til formålet med dertilhørende ramper til varelevering samt kørefaste klinker på gulvet.
Der er gode velfærds - og personale faciliteter i bygningen samt et fint lager, hvor varer mv. leveres til butikken. Bygningen har ligeledes et stort indgangsparti med god synlighed mod p-plads/ vejen. Der anslåes at være 32 par­ke­rings­plad­ser tilknyttet.
Det bemærkes at der på ejendommen er en forkøbsret, som udløses i forbindelse med skriftlige tilbud fra anden part på ejendommen, med 3 dages frist for den for­købs­be­ret­ti­ge­de part.
Ejendommen er omfattet af kommuneplanen og udlagt som centerområde.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.