Detail fra EDC

Grønsgade 4

7500 Holstebro

9.700.000 kr.

Investering - 794 m²

Central ejendom i Danmarks Bedste Handelsby!

Midt på strøget i Holstebro findes denne yderst præsentable ejendom, som nærmest et varemærke for Jack & Jones brandet. Selve logoet for brandet er endda indarbejdet i butikkens murværk, og allerede fra afstand oser ejendommen af kvalitet og muligheder.

Så snart forbrugeren træder ind i ejendommen, suges man ind i en Jack & Jones verden, som er understøttet af den tilpasning, butikslokalet har gennemgået. Lejer af ejendommen har, som følge af placeringens attraktivitet, for egen regning foretaget investering i lejemålet ved den særlige udformning, og der er ingen kendte planer om at forlade placeringen, hvor Jack & Jones har været siden xx.

På trods af tilpasningen af lejemålet, er dette ikke foretaget i en sådan grad, at der ikke kan gentænkes anden erhverv i lejemålet, og på bagsiden af ejendommen, hvor der i øvrigt er indgang til parterre niveau og systue, umiddelbar mulighed for etablering af fx bar­ber­for­ret­ning, som vil kunne integreres med den øvrige forretning og dermed ved synergi styrke forrentningen på din investering yderligere. Vi indgår gerne i en uddybende dialog herom.

Der er på bagsiden ligeledes tilhørende ejendommen mindre gårdareal samt fire par­ke­rings­plad­ser.

Topplacering i gågaden:
De­tail­e­jen­dom­men ligger centralt placeret på den særligt hyggelige gågade i nærheden af Store Torv springvandet. I området finder man ingen tomme butiksruder, men derimod flere kendte butikker og brands, som til sammen udgør en synlig facade langs Grønsgade og skaber mangfoldige og indbydende omgivelser. På den charmerende Grønsgade finder vi blandt andet eksempler på isenkram, helse, finans og caféer.

Den centrale placering giver nem adgang for fodgængere, og par­ke­rings­mu­lig­he­der­ne er under 300 meter væk ved eks. Enghavens par­ke­rings­plads. Der er derfor rig mulighed for at parkere bilen tæt på gågaden.

Som om­kring­lig­gen­de butikker kan nævnes Jyske Bank, Degn, Vild med Vin, Kop & Kande mv.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.