Ejerlejlighedsejendom fra EDC

Hvidovrevej 15A

2610 Rødovre

11.000.000 kr.

Investering - 460 m²

Vinkelbygget kombineret bolig og er­hverv­se­jen­dom på Hvidovrevej tæt ved Damhustorvet og Roskildevej

• Central beliggenhed i forhold til indkøb og off. transport
• Minimal løbende byg­nings­ved­li­ge­hol­del­se
• Ejendommen er opdelt i 5 ejer­lej­lig­he­der - 3 boliger og 2 er­hverv­sen­he­der
• Ejendommen er fuldt udlejet p.t.
• Bo­lig­le­je­må­le­ne er udlejet på sædvanlige lejekontrakter (ingen tidsbegrænsede)

Ejendommen er oprindelig opført i 1971, men renoveret om- og tilbygget i 2007, således at den i dag fremtræder med 3 lejligheder – heraf 2 stk. på ejendommens 1. sal og 1 stk. i ejendommen stueetage, samt et garageanlæg med 2 garager og tilhørende kon­tor­fa­ci­li­te­ter i stueetagen.

Ejendommen er opført i mursten, isoleret og beklædt med mørkegrå plader. Taget er et sadeltag tækket med listebeklædt tagpap. Ejendommens vinduer er termoruder. En aflukket flisebelagt gård er til lejernes fri afbenyttelse. Via udvendig trappe fra ejendommen gård er der adgang til de 2 lejligheder på 1. sal. Der er adgang til stu­e­lej­lig­he­den direkte fra Hvidovrevej. Ejendommens 2 garager er forsynet med aluporte, ligesom der er adgang til kon­to­r­af­snit­tet i stueetagen direkte fra ejendommens udenomsareal.

Ejendommens lejligheder er moderne og tidssvarende indrettet, bl.a. med moderne ele­ment­køk­ke­ner og fli­se­ba­de­væ­rel­ser. Lejligheden i stueetagen har et areal på 108 m². Lejlighederne på 1. sal har et areal på hhv. 77 m² og 109 m². Alle lejligheder fordelt på 3 værelser. De to 1. sals­lej­lig­he­der er forsynet med store altaner.

Erhvervsdelen, der er opdelt i 2 ejer­lej­lig­he­der, består af en ad­mi­ni­stra­tions­af­de­ling på 45 m² og en garage-/værkstedsenhed på 121 m².

Ejendommen opvarmes ved centralvarme tilsluttet naturgasnettet.