Ejerlejlighedsejendom fra EDC

Lyngvej 5A-C

4683 Rønnede

5.950.000 kr.

Investering - 613 m²

Attraktiv in­ve­ste­rings­ejen­dom med 5 gode boliglejemål samt grund med byggeret

• 5 gode boliglejemål i attraktive størrelser til udlejning

• Pæne badeværelser og køkkener i hver lejlighed

• Alt udlejet, og minimal risiko for fremtidig tomgang

• Kort afstand til såvel motorvej samt gode ind­købs­mu­lig­he­der

• Alt forbrug af el, vand og varme pålægges lejerne

Ejendommen er opbygget i en vinkel, hvor de 4 af lejligheder ligger i ”hovedbygningen” og den sidste i vinklen, bag hovedbygningen. Ejendommen er opført i sten og pudset i brune nuancer. Den store have/grund anvendes af lejerne til leg/ fritidsområde.

De 4 lejligheder i hovedbygningen er alle ens indrettet, med stort køkken/alrum og udgang til have område i stu­e­lej­lig­he­der­ne, og lækker altan til 1. sals lejlighederne. Der er nyt lyst badeværelse samt to store værelser, som vil kunne opdeles ved behov i hver lejlighed. Der er nye trægulve og klinkegulve i lejlighederne med gulvvarme. Indgangen til lejlighederne ligger på bagsiden af bygningen, som derfor ligger helt ugeneret ift. trafik mv.

Den store lejlighed i vinklen, er opbygget i to plan – og fremstår særdeles indbydende. På 1. sal er der indrettet meget stort køkken/alrum, med Velux ovenlysvinduer, lækre trægulve, lyst køkken samt udgang til altan. I stueplan er der tre værelser samt badeværelse og entre, samt udgang til haven. Alt forbrug af el, vand og varme afregnes via målere overfor lejerne. De 5 lejligheder er opdelt i ejer­lej­lig­he­der.

På den ubebyggede tilhørende nabogrund, er der mulighed for at opføre ejendom med yderlige 336 m² bolig, meget lig de 4 lejligheder der allerede er etableret.

Ejendommen er beliggende i roligt villakvarter i Rønnede/Kongsted på Sydsjælland.

Rønnede er en driftig by, med både skole, institutioner, dagligvare indkøb samt et stort attraktivt erhvervsområde med banker, industri og erhvervs virksomheder.

Rønnede nyder godt af beliggenheden tæt ved Syd motorvejen, hvor du på mindre end 50 minutter når København centrum i bil.

Rønnede har egen stor Golfbane, og det meste af verden har de senere år, stiftet bekendtskab med området, da det er få km. fra Rønnede by, at ”Skovtårnet” og Camp Adventure” er opført, og hvor der fortsat sker udbygning af hele det område.

Der er desuden kort afstand til Faxe Kalkbrud, hvor man kan gå på opdagelse, og grave i fortiden.