Erhvervsgrund fra EDC

Horsensvej 91

8660 Skanderborg

2.975.000 kr.

Projektejendom - 514 m²

Projektejendom med god placering i Tebstrup

Mellem Skanderborg og Horsens, nærmere betegnet i Tebstrup ligger denne spændende pro­jek­t­mu­lig­hed med opførsel af tæt-lav boliger.
Der er udarbejdet en lokalplan (nr. 1083 - Boliger i Tebstrup) som giver tilladelse til helårsboliger i form af tæt-lav bo­lig­be­byg­gel­se med tilhørende fællesanlæg og friarealer samt stier, adgangsvej, parkering og anlæg til håndtering af overfladevand.
Sælger har fået udarbejdet pro­jekt­teg­nin­ger der viser opførsel af 12 boliger.
På matriklen findes i dag 2 bygninger, et værksted på 400 m² og en pavilion på 114 m², som begge skal fjernes, og som sælges til nedrivning idet de ingen værdi har.
Ejendommene er beliggende i Tebstrup, som er en del af Skanderborg Kommune.
Tebstrup er et hyggeligt lille lokalsamfund, der ligger attraktivt placeret i smørhullet mellem flere større midtjyske byer herunder Skanderborg, Horsens, Aarhus og Silkeborg. Fra ejendommen er kun ca. 1,5 km til Lands­by­ord­nin­gen Ejer Bavnehøj. Her er vuggestue, børnehave, skole, SFO og klub. I byen findes også den lokale Dagli‘Brugs - kun ca. 200 m. gang fra ejendommen. Desuden er der gode bus­for­bin­del­ser direkte til Skanderborg St. samt et aktivt foreningsliv. Området byder også på fin natur bl.a. Tebstrup Sø og de grønne friarealer omkring. Tilkørslen til motorvej E45 er kun ca. 1 km væk, hvilket gør det nemt for pendlere der skal af og på motorvejen hver dag.
Samlet en god beliggenhed der er interessant for mange lejere.
Billederne er modelfotos af projekter sælger har fået udarbejdet, men skal ikke ses som en garanti for hvad der kan opføres på ejendommen.

Vi gør os umage

Vores værdier er skabt af passionen for for­hand­lings­ev­ne, indgående mar­kedskand­skab og slagkraft. Gennem tiden har jeg etabeleret et stort netværk, som er blandt de vigtigste faktorer i et effektivt salg eller udlejning af din ejendom.

René Sommer

Indehaver, Ejendomsmægler, HD-A

rso@edc.dk23 48 48 4470 26 40 44EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S