Kontor fra EDC

Gadehavegårdsvej 4A-C

2630 Taastrup

2.600.000 kr.

Brugerejendom - 248 m²

Velegnet til kontor, klinik og lign.

• Centralt placeret i Høje-Taastrup
• Ejendom i ét plan
• I dag én lejer, kan fordeles som 3 ejer­lej­lig­he­der
• Tæt på motorvejsnet og offentligt transport
• Fjernvarme installeret i 2022

Ejendommen, bestående af 2 matrikler, er opført i 1983 med et erhvervsareal på 248 m² fordelt på et enkelt plan. De 248 m² er fordelt som 3 ejer­lej­lig­he­der, men er dog samlet som én enkelt enhed i dag med samme lejer. Den nuværende ejer driver et lægehus og fraflytter i forbindelse med salget.

Ejendommen kan anvendes til liberalt erhverv, lægehus, klinikker og lignende. Oplagring uden for bygningerne eller butiksgårde må ikke finde sted (jf. lokalplan).

Nærmeste par­ke­rings­plads er ved dag­lig­va­re­for­ret­nin­gen Netto. Der er altså ingen par­ke­rings­plad­ser ved selve ejendommen sagen omhandler. Sælger selv parkerer ubegrænset ved en par­ke­rings­plads ganske tæt ved ejendommen. Der er installeret fjernvarme i 2022.

Ejendommen befinder sig centralt mellem Taastrup og Høje-Taastrup, omkredset primært af boliger samt få detailbutikker som naboer, derudover tæt på større forretninger som Elgiganten, IKEA mv. Et par hundrede meter fra ejendommen kommer man til Roskildevej, hvor bilister indenfor kort tid kan komme til København mv.

Derudover er der kort afstand til storcenteret City2, der tilbyder mange forskellige spe­ci­al­bu­tik­ker af diverse slags.

Ca. 1 km. fra ejendommen finder man Høje Tåstrup St. der forbinder flere toglinjer til bl.a. København og Roskilde.

Der er meget synlig trafik forbi ejendommen.