Kontor fra EDC

Strandvejen 36 ST TH

2900 Hellerup

1.600.000 kr.

Brugerejendom - 86 m²

Kontor, klinik eller butik på Strandvejen foran Tuborg Havnepark, Eks­pe­ri­men­ta­ri­um m.m.

• Stor synlighed på Strandvejen
• 14.700 køretøjer passerer i døgnet
• P-plads + gæ­ste­par­ke­rings­mu­lig­he­der og gode par­ke­rings­for­hold i området
• Beliggenhed i økonomisk stærk A/B
• Altan, køkken og bad

Erhvervsandel på 86 m² med beliggenhed og stand over gennemsnittet
Er­hvervsan­de­len bruges som kontor for sælgers revisionsfirma. Men den vil også være velegnet som butik eller klinik.

Stort transparent facadeparti med glasdør og 2 store facadevinduer. Stort lokale foran mod vejen og en flot dobbelt fransk dør ind til et lyst lokale med adgang til en altan. Lille fordelingsgang med adgang til de 2 nævnte rum, bagudgang til trappeopgang
plus fuldt køkken og badeværelse med et lille badekar. Er­hvervsan­de­len bærer synligt præg af, at den oprindeligt har været blandet bolig/erhverv, dvs. butik med tilhørende bolig.

An­dels­bo­lig­for­e­nin­gen, som er­hvervsan­de­len ligger i, er stor og økonomisk meget velfunderet. Den boligafgift, som betales for er­hvervsan­de­len, er kun på 4.904 kr. om måneden. Ejendommen er opført i 1937 og siden omdannet til an­dels­bo­lig­for­e­ning med 110 boliger og 6 erhvervsandele i stueetagen.

Nuværende ejer har efter overtagelsen i 2015 brugt et større beløb på etablering af en stor altan og en gennemgribende istandsættelse af lokalerne, der således fremstår pæn og velholdt i god stand over gennemsnittet. Til er­hvervsan­de­len hører brugsret til 1 P-plads i ejendommens gård eller på den private fællesvej Ved Eltham, samt adgang til at udstede 2-timers P-billetter til kunder og andre besøgende.

Er­hvervsan­de­len er momsfri. Det gør den i særlig grad velegnet til brug for liberale erhverv, der ligesom ejendommen ikke er moms­re­gi­stre­re­de.

Meget synlig beliggenhed direkte ud til Strandvejen foran Tuborg Havnepark, Waterfront Shopping, Eks­pe­ri­men­ta­ri­um m.m.
Ejendommen har en god beliggenhed på Strandvejen. Den er lidt speciel, da Strandvejen på dette sted udgør den nordligste del af Københavns Kommune, mens selve ejendommen og altså også er­hvervsan­de­len ligger i den sydligste del af Gentofte Kommune.

Ifølge Københavns Kommunes tra­fik­tæl­lin­ger passerer der gennemsnitligt ca. 14.700 køretøjer i døgnet. Heraf er halvdelen cyklister. Der er således en rigtig god eksponering af er­hvervsan­de­len.

Der er kun 800 meter til Svanemøllen Station. Bus linjerne 1A, 21, 23 og 164 kører på Strandvejen med stoppesteder tæt på er­hvervsan­de­len. Der er således gode muligheder for at benytte kollektiv transport til og fra er­hvervsan­de­len.